Article d’opinió del candidat i portaveu municipal, JUANMA RAMÓN, al diari EL PERIÓDICO DE AQUÍ

Ací teniu l’article d’opinió del nostre candidat i portaveu municipal de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, publicat a l’edició online del diari El Periódico de Aquí:

Compromís: participar, més que un verb

       Llig en premsa que Compromís tenim una xarxa que frega els prop de 9.000 ‘apòstols’ (textual) arreu del nostre territori. Xarxa que ha anat teixint-se amb paciència, amb estima, donant veu a totes les persones que pensen que poden aportar al nostre projecte polític. Aquests ‘apòstols’ es reuneixen en grups de treball per àrees que en Compromís considerem fonamentals per a fer més reals les nostres propostes, ja que qui hi participa, al cap i a la fi, forma part d’eixe grup tan heterogeni, divers i polièdric com és la ciutadania.
       Això que ara en diem sectorials o grups de treball, és simplement participació ciutadana.En Compromís s’ho creguem i ho portem a la pràctica. Anem més enllà del que formalment representa la paraula PARTICIPAR, i que per a Compromís és més que un verb.
       En Compromís considerem la participació com l’eina fonamental per a fer política amb peus a terra, pensant en i per a la ciutadania,fent d’altaveu de les seues preocupacions, queixes i propostes. És així com entenem l’exercici de la nostra tasca. Treballem per a la ciutadania.I per eixa raó, per a Compromís és fonamental tot allò que ens puga aportar.
       Tenim clar que som els seus asalariats, que estem al seu servei. I no al contrari. A Paterna, i amb les opcions que tenim com oposició, cada vegada que s’obri una porteta per a donar veu i vot a la ciutadania exigim que s’engeguen els mecanismes de la participació. Malauradament encara ens governen persones que limiten la participación ciutadana a l’exposició pública que els obliga la llei, que no fomenten forums per a que la gent s’expresse. Encara que, de qué val parlar davant de governants amb sordera? Queden quatre mesos de camí per arribar a un canvi polític històric.
       Canvi que serà de la mà de la ciutadania perquè d’altra manera no serà. Canvi que ha de ser espentat des de baix, per vosaltres. Per això cal donar-livida a eixe verb, PARTICIPAR, perquè passe del paper al carrer. En Compromís sabem, i n’estem convençuts, es fa camí participant.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *