• Compromís per Paterna acusa el PP de fer electoralisme a peu d’obra i demana transparència amb el Pla d’Ocupació anunciat per l’alcaldessa

El candidat a l’alcaldia i portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “després de moltíssimes queixes veïnals i de reclamacions fetes per la nostra formació des de 2010, hem vist que ja hi ha treballadors acabant els 20 metres de vorera que estaven encara sense fer al carrer Tomás y Valiente. Un lloc del barri de Bovalar amb perill evident per als vianants, ja que fins ara havíen de caminar per la mateixa via per on van els cotxes amb la possibilitat de patir un atropellament o una caiguda pel mal estat de la vorera inacabada. Una reclamació que s’ha atés i començat a solucionar quasi cinc anys després”.

Segons Ramón, “estem satisfets que finalment els veïns i veïnes del barri tinguen aquest carrer en condicions, amb la seguretat que pertoca per als vianants. Però lamentem que siga en període electoral i hagen hagut de passar cinc anys des de les primeres denúncies públiques de Compromís. Cinc anys en que s’ha estat posant en perill la integritat física de les persones, de les que el PP només s’enrecorda quan s’ha d’anar a les urnes”.

“Evidentment, els carrers dels barris de Paterna necessiten ara més atenció i manteniment perquè han estat sotmesos durant estos últims anys a les retallades del PP. I ara amb la subvenció de 300.000 euros per a fer reparacions i manteniment, rebuda de la Diputació també com a campanya electoral, farà que es realitzen contractacions de personal que el PP ja ha anunciat amb bombo i platerets, disfressant-ho de Pla d’Ocupació”.

“Des de Compromís volem que es creen llocs de treball, però mantenint l’eficiència econòmica. La qüestió és que s’ha previst la quasi imminent contractació de 41 persones, amb contractes d’entre quatre i sis mesos, que pensàvem que eren per a aturats que s’encarregarien de fer obres locals, tal i com va dir l’alcaldessa en agost passat, sobre el Pla d’Ocupació. Però sembla que no és així”.

“Trobem que de moment el PP fa electoralisme a peu d’obra i que ara, després d’haver anunciat que faria moltes contractacions per a treballs en la via pública, resulta que els criteris canvien. Per això des de Compromís demanem més transparència sobre les anades i tornades del Pla d’Ocupació del PP. Un pla electoralista, a quatre mesos vista, que no té garanties de continuitat i que per tant no és una creació d’ocupació sostenible, que és pel que Compromís estem lluitant. Per a maig només queden tres mesos i les enquestes anuncien una debacle de vots per a la dreta, que mira més pel seu propi futur que pel dels veïns”, conclou el candidat Juanma Ramón.

Publicacions digitals: LA VEU PV, MERIDIANO HORTA, NAP I COL, PATERNA BIZ, EL PERIÒDIC, HORTANOTICIAS, LAS PROVINCIAS, NOU HORTA NORD,