• Compromís per Paterna revela que l’Ajuntament contractarà la publicitat directament sense fer-ho com a encomana de GESPA

El candidat a alcalde i portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “Elena Martínez i els regidors del PP estan admetent ara la irresponsabilitat comesa amb l’encomana de màrqueting i la contractació de publicitat mitjançant l’empresa pública GESPA. Des de 2013 els habilitats nacionals estan advertint que estes contractacions de publicitat als mitjans les havia de fer directament l’Ajuntament i no l’empresa pública”.

“Ara, dos anys després, el PP està treballant en que la contractació de publicitat siga feta directament des de l’Ajuntament. Aspecte assumit ara i que sempre han obviat, que els ha portat a l’alcaldessa, quatre regidors més i l’ex alcalde a estar imputats per una despesa feta de 628.000 euros en màrqueting, amb informes en contra”.

“Així i tot recordem que l’alcaldessa recentment, desautoritzant a la Junta de Govern Local i desoïnt les advertències de la seua tinent d’alcalde Sara Álvaro, qui li avisava de l’analogia amb la causa judicial pendent, va aprovar per decretasso 40.000 euros de despesa en anuncis en premsa. Treballs que queda demostrat que no els havia d’haver fet l’empresa pública”.

Segons Ramón, “és molt decebedor i lamentable que l’equip de govern del PP funcione a colp d’imputació per a posar ordre al calaix de sastre que tenen organitzat en l’empresa pública GESPA. Però és el seu estil, el de rebentar tot allò públic des de dins, deixant-ho quasi en estat de coma. El PP s’ha dedicat a malbaratar i a amagar-ho al poble del Paterna darrere la cortina de fum de GESPA”.

“Lamentem que, malgrat l’intent de recular posant un ordre que havia d’estar des d’un principi, siga ja massa tard i no es recupere el més d’un milió gastat en dos anys, per no atendre els informes que advertien que GESPA no podia contractar publicitat en mitjans. El que sí que esperem és que a qui li toque assumir les responsabilitats, ho faça. Ara tot està en mans de la Justícia, que és qui ha de decidir i determinar les persones responsables. Compromís no tenim cap dubte que la jutge obrirà juí oral contra els imputats, donat que els fets han quedat demostrats amb este pas enrere del PP”.

“Des de Compromís sempre hem apostat per la transparència i la racionalització de la despesa en l’empresa pública, perquè ens la creiem i volem que funcione. Per tot això, si a partir de maig estem a l’equip de govern, treballarem per tindre una empresa pública sanejada i per fer les contractacions conforme a la llei vigent, evitant despeses i malbarataments en màrqueting que afonen les arques públiques, limitant la despesa en altres partides prioritàries”, conclou el candidat Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, LA VEU PV, LAS PROVINCIAS, PATERNA AHORA, PATERNA BIZ, EL PERIÒDIC, NOU HORTA NORD,