• La formació valora positivament l’índex de participació al municipi que ha estat del 41,25%

El candidat a l’alcaldia i portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “les Primàries fetes aquest cap de setmana han estat un exercici de democràcia oberta del qual estem molt satisfets. La llista de Compromís per Paterna per a les eleccions municipals del mes de maig és la que han decidit més de 300 persones, d’un cens de 737. Amb un índex de participació a Paterna del 41,25%, el balanç és positiu”.

Ramón assenyala que “ja estem treballant en el model de ciutat que volem per als paterners i les paterneres. Una ciutat on es puga crear ocupació, on hi haja més pressupost per a serveis socials, on la igualtat d’oportunitats siga un criteri per a poder accedir a l’empresa pública, una empresa pública transparent, sostenible i lluny de l’enxufisme amb el que el PP l’ha dirigit”.

Segons el candidat, “en Compromís volem reconduir el caos i la mala gestió del PP per convertir el nostre poble en un lloc més habitable i més amable per a la seua ciutadania. Volem acabar amb el malbaratament de recursos en megaprojectes faraònics que no contribuixen al benestar de les persones i que només omplin les butxaques dels amics ‘del alma’ del PP, com ara consultores i advocats externs”.

“El nostre poble té unes potencialitats que hem de traure a la llum després de huit anys de foscor pepera, com per exemple els nostres espais naturals, els nostres polígons industrials que estan en procés d’abandó, el comerç local menyspreat en favor de megacentres comercials, el patrimoni històric ignorat, i així una llista d’aspectes a rescatar i posar en valor. Potencialitats encaminades a reactivar l’economia local i reactivar l’ocupació”.

“El canvi està prop. I el farem de la mà de la participació de totes les persones que vulguen implicar-se, com hem començat a fer amb les primàries que s’han celebrat. La gent vol tindre veu i vot. I en Compromís volem que siga així i que participar siga més que un verb”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: LA VEU PV, EL MERIDIANO, NAP I COL,