• Compromís per Paterna espera que aquest ‘affaire’ no siga contraproduent per a una escola pública del poble i la seua Ampa

El candidat i portaveu municipal de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, en resposta al comunicat emés pel PP sobre la reunió de Compromís amb l’Ampa del col·legi públic Ausiàs March, desmentix categòricament “que la nostra formació utilitze els alumnes per a repartir propaganda. El PP ha manipulat deliberadament el sentit de la convocatòria d’una reunió que ha publicitat l’Ampa, una publicitat que és l’habitual en aquesta associació amb qualsevol activitat que fa”.

El regidor assenyala que “el PP de Paterna està molt nerviós perquè es veu fóra del proper govern municipal. I és vergonyós que gaste estes malifetes per a poder tindre protagonisme. És lamentable que la falta de propostes i l’anul·lació continuada que han fet de la participació ciutadana, durant estos huit anys a Paterna, ara vulguen gastar-la acusant-nos de manipulació. No recorden que ells han manipulat durant més de 20 anys la RTVV fins acabar amb ella?”.

“Des de Compromís per Paterna hem posat en marxa la campanya del ‘Participa’, reunint-nos amb el teixit associatiu de Paterna, i sembla que al PP no li vé massa bé. Portem més d’una dotzena de reunions i anem a continuar, pese a qui li pese”.

“Estem desitjant que el Partido Popular propose una reunió amb l’Ampa per a conéixer les seues necessitats i que l’Ampa, com ha fet amb Compromís publicite la reunió amb el partit que ara està al govern. I a veure on s’amaguen els personatges que s’ha dedicat a mentir i a insultar a l’Ampa i a Compromís per Paterna. Malauradament no ens donaran eixe plaer perquè l’alcaldessa encara ha de reunir-se amb l’Ampa pel tema de la plaga de les puces”.

“Tal vegada el PP haguera volgut que Compromís ens reunirem de manera clandestina, tal i com fan ells amb els advocats, inversors i constructors que decideixen el futur negre del nostre poble”.

“Considerem que el PP està sobrepassat, que ha reaccionat de manera infantil i ridícula, i que en aquest escenari potser que qui ixca més perjudicat siga el col·legi i l’Ampa. Nosaltres seguirem defensant l’escola pública i la participació ciutadana davant un PP que s’ha dedicat a destruir tot allò públic i ara volen fer-ho amb l’escola pública de Paterna. I més hui, que és la vespra de la concentració de demà d’Escola Valenciana a València”.

“El caos intern, la falta de projecte polític i un perfil polític molt baix és el que té com a resultat actuacions com esta. Però des de Compromís estem orgullosos de ser part activa per a desmuntar el ‘xiringuito’ del PP a Paterna i arreu del País Valencià. I si están enfadats per la imputació de la Zona Franca, han de saber que encara poden haver més. La por és molt dolenta perquè trau el pitjor. I hui, malauradament, el PP de Paterna és la prova de la transformació que produeix eixa por a no estar governant en el municipi”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, EL MERIDIANO. PATERNA AHORA, EL PERIÒDIC, LA VEU PV, PATERNA BIZ,