• Compromís per Paterna critica que per segona vegada en la legislatura no es convoca la comissió informativa d’Infraestructures

El candidat i portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que, “ja és la segona vegada que durant esta legislatura el PP no convoca la comissió informativa d’Infraestructures. Un abandó de funcions al qual el municipi està sotmés pels regidors que tenen alguna parcel·la de la seua gestió que fita amb Infraestructures. I mentre, Paterna està cada vegada més deixada”.

“El caos, la mala gestió, i que el PP ja es veu fora del consistori a partir del proper mes de maig, estan provocant situacions com la de demà, que serà la segona vegada que no hi haja comissió d’Infraestructures. Deixa molt a desitjar que l’equip de govern del PP acabe així la legislatura, passant de tot i ignorant les demandes de la ciutadania”.

“Al despatx de Compromís hem rebut nombroses queixes sobre l’estat dels carrers en Paterna, plens de bonys i forats, per posar un exemple. A més a més, el municipi necessita que algunes obres es tiren endavant, com per exemple les millores de pluvials al Barranc de Rubio i a Santa Rita. Però el PP mai ha tingut intenció de complir amb la ciutadania i el càstig el tindrà en les urnes”.

“Des de Compromís considerem un despropòsit la no convocatòria de la comissió d’Infraestructures, perquè si es vol, es pot nodrir amb assumptes a tractar, ja que hi ha molt per fer per a tindre el municipi endreçat i amb els carrers i les infraestructures en condicions òptimes, tal i com vol la ciutadania paternera”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: LA VEU PV, EL MERIDIANO, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, EL PERIÒDIC, HORTANOTICIAS,