• Compromís per Paterna recorda que amb l’oficina de control pressupostari aquesta situació s’evitaria en haver més transparència

El candidat i portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, en relació a l’informe del Síndic de Comptes sobre les obligacions pendents d’aplicar al pressupost en ajuntaments de l’exercici 2013, assenyala que “aquesta radiografia del desmadre que ha fet el Síndic té com a resultat evident, pel que fa a Paterna, colorejar la cara al PP per la seua mala gestió i el caos en el seu funcionament”.

Segons explica Ramón, “si estiguera funcionant l’oficina de control pressupostari, aprovada a proposta nostra en 2011, això no passaria perquè la informació tindria més fiscalització i més filtres que evitarien aquestos desmans de l’equip de govern. Seria tot més transparent”.

“És una vergonya que el consistori de Paterna estiga en el top ten dels ajuntaments que el Síndic de Comptes ha enviat al Tribunal de Comptes, i que mentre el PP es dedique a atacar els informes que fan els habilitats nacionals. Portem en aquesta situació tota la legislatura, tot per una Relació de Llocs de Treball (RLT) que ha tardat en aprovar-se sis anys, pel caos que caracteritza l’estil de govern del PP”.

“Des de Compromís lamentem la ineficiència i ineficàcia del PP per corregir tots els errors i reparos que des de la Sindicatura sempre s’han esmentat, i que des de la Secretaria de l’Ajuntament s’ha informat per corregir. Però l’equip de govern del PP no vol aplicar cap mesura de correcció perquè es destaparien les seues vergonyes comptables. I ara, a dos mesos de les eleccions, el PP es veu fora del govern local i no vol saber res de comptes”.

“Per això, si a partir del mes de maig Compromís per Paterna estem al proper equip de govern posarem en marxa l’oficina de control pressupostari, amb l’objectiu de tindre una gestió més transparent i allunyada del caos actual. Una gestió que evite que el Síndic de Comptes haja de recórrer al Tribunal de Comptes per posar ordre a l’ajuntament”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, PATERNA BIZ, MERIDIANO HORTA, EL PERIÒDIC, LA VEU PV,