• El candidat Juanma Ramón destaca que el programa s’ha fet durant la legislatura amb totes les alternatives presentades i que són propostes de govern

El candidat a l’Alcaldia i portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, va presentar anit #UnaPaterna10, “decàleg que, a manera de resum del nostre programa electoral, és el futur que volem per a que tota la ciutadania paternera torne a somriure. I és que amb el somriure farem la revolta i el canvi de veritat a Paterna, per a que siga un municipi 10”.paterna10

Ramón ha destacat que “el programa electoral no comença des de zero perquè en Paterna portem molt de temps amb iniciatives que sempre han sigut i són propostes de govern per a tota la ciutadania. Propostes que busquen una vida digna per a les persones, amb una Pla d’Emergència Social que atenga a les famílies sense recursos i actuant contra els desnonaments. És necessari implantar un model basat en la justicia social per a capgirar l’actual model de caritat assistencialista promogut pel PP”.

D’altra banda, “el nostre Pla d’Ocupació i Formació, rebutjat pel PP, i que es basa en la millora dels polígons industrials existents i en la concepció de l’Ajuntament com a nexe entre els empresaris i els aturats, té com a objectiu omplir les nostres empreses amb persones del poble”.

“Volem tornar a la ciutadania l’orgull de ser de Paterna, amb un govern amb transparència i honradesa, garantint el control públic posant en marxa el Portal de la Transparència i l’Oficina de Control Pressupostari, proposats per Compromís i aprovats en aquesta legislatura, reduint alts càrrecs i despeses innecessàries en GESPA. Així és com definim #UnaPaterna10”.

“I no ens oblidem que volem fer que Paterna siga la ciutat de la participació ciutadana, on les decisions es prenguen entre totes i tots, amb la creació de fórums ciutadans, on es tractaran temes com l’elaboració del pressupost municipal”.

“Des de Compromís, també volem donar una resposta ecologista a la crisi del model productiu i urbanístic a la que ens ha portat el PP. Anem a continuar amb la nostra tasca de presentar alternatives als megaprojectes fallits, portant endavant les nostres propostes per a millorar el comerç local. Millorarem els nostres polígons amb criteris de gestió d’economia verda, i recuperarem la Vallesa per al poble, posarem en valor el Parc Natural del Túria i la nostra horta, i treballarem per la protecció dels terrenys de la Mola amb la creació de la figura de Paratge Natural Municipal”.

“Tindre #UnaPaterna10 significa seguir arreplegant propostes, seguir atenent el teixit associatiu del nostre municipi amb les seues propostes. Raó per la qual deixem obert el programa a incloure més aportacions de la ciutadania. El canvi social fa temps que ha començat i ara és el moment d’engegar el canvi polític i tornar a somriure”.

“Precisament, amb el somriure farem la revolta del canvi, perquè som un poble organitzat i no hi ha res que els done més por que un poble organitzat i disposat a jugar-los la partida. Hem demostrat estos quatre anys que tenim propostes, alternatives realistes i realitzables. Som l’equip que farem #UnaPaterna10”, ha conclós Juanma Ramón.

Publicacions digitals: LA VEU PV, HORTANOTICIAS, LAS PROVINCIAS, EL PERIÒDIC, EL MERIDIANO, EL PERIÓDICO DE AQUÍ,  NOU HORTA, PATERNA BIZ, NAP I COL,