• Més de 150 persones es reunixen a la plaça del Poble per escoltar al candidat a l’alcaldia, Juanma Ramón, i a la candidata a la Generalitat, Mónica Oltra 

Compromís per Paterna va presentar dimecres a la plaça del Poble, desafiant les baixes temperatures i davant més de 150 persones, la llista amb la que concorrerà a les municipals del proper mes de maig. L’acte va comptar amb les intervencions del candidat a l’alcaldia, Juanma Ramón, i de la candidata a la presidència de la Generalitat, Mónica Oltra.

La candidatura de Compromís per Paterna per a 2015 “arreplega moltes sensibilitats, és molt plural i diversa, amb gent de quasi tots els barris. Un valor afegit que cohesiona l’equip que es presenta per a poder governar el poble, i fer que siga una Paterna 10 i que torne a somriure”, explicava Juanma Ramón.

Ramón va fer un repàs de les conseqüències de la mala gestió del govern municipal del PP i de tot el que es pot fer per a millorar-ho, “perquè com ho deixaran tot desfet, el marge de millora és molt gran”. I va parlar de les diferents propostes programàtiques de Compromís per Paterna, “que es poden resumir en tres eixos: un pla de xoc d’emergència social, amb especial incidència en un pla d’emergència alimentària; un pla de xoc de democràcia i transparència; i un pla d’ocupació per tornar a aprofitar les potencialitats, abandonades pel PP, del nostre poble: els polígons, el comerç local, l’horta, la cultura i el patrimoni”.

A continuació, totes les persones integrants de la llista de Compromís per Paterna pujaren a l’escenari per rebre a la candidata a presidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, qui va ser molt aplaudida pels assistents. Oltra va destacar que “les coses més grans del món són les més insignificants, i nosaltres som gestors d’allò més xicotet”. L’acte, on Compromís per Paterna va convidar a berenar pasqüero amb mones i mistela, va acabar amb el públic aclamant Mónica Oltra amb crits de “presidenta, presidenta”.

Publicacions digitals: LA VEU PV, NAP I COL, EL PERIÓDICO DE AQUÍ,