• Compromís per Paterna espera que la Fiscalia faça recurs a l’arxiu de la imputació per la despesa en la promoció de la Zona Franca 

El candidat i portaveu municipal de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, després de conéixer l’arxiu de la imputació a l’alcaldessa, quatre regidors i l’ex alcalde per la despesa en promoció de la Zona Franca, assenyala que “respectem la decisió de la Justícia, però no estem d’acord amb dita decisió. A més a més, si no haguérem sigut expulsats del procés, lògicament recurriríem l’auto, acció que esperem que faça la Fiscalia”.

“Que ara se tanque la via penal i que s’arxive, no significa que no haja hagut malbaratament de fons públics i que administrativament el fet siga impugnable. Compromís té la consciència molt tranquil·la i continuarem exercint el nostre dret i, evidentment, la nostra obligació ara com oposició i, a partir de maig, com a govern. No tenim cap dubte que ho tornaríem a fer. Cal dir que el procés judicial va quedar viciat des del moment que Compromís, que era qui aportava totes les proves, va ser apartat del cas. I ja esperàvem aquesta resolució judicial”.

Segons assenyala Juanma Ramón, “des de Compromís defensarem sempre que no s’aprove cap expedient sense els informes favorables dels habilitats nacionals. Un aspecto, el dels informes, que, després de la decisió de la jutge, queda en entredit i deixa en molt mal lloc tant a l’Interventor com a la Secretària. Insistim en que s’han malbaratat diners públics mentre s’ha retallat en serveis per a la ciutadania de Paterna i per això mateix anem a continuar exigint responsabilitats”.

“Però el que sí que hem aconseguit  és que gràcies a Compromís s’ha comprovat que la despesa feta no s’havia d’haver fet. I que a causa d’aquest procés el poble de Paterna ha pogut saber en què s’han gastat els seus diners”.

D’altra banda, “aquesta mala gestió d’estos diners públics es corrobora quan el govern municipal ha decidit per a 2015 canviar la forma de contractar amb els mitjans. Mentre abans tot passava per GESPA, sense cap tipus de control ni transparència, ara se fa des de l’Ajuntament, mitjantçant concurs públic. Un sistema que havia d’haver-se seguit des del principi i també amb la promoció de la Zona Franca i els 628.000 euros de l’encomana de marketing a GESPA en 2013”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: LA VEU PV, EL PERIÒDIC, PATERNA AHORA, EL DIARIO CV, VALENCIA PLAZAEUROPA PRESS, LAS PROVINCIAS, HORTANOTICIAS, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, PATERNA BIZ, 20 MINUTOS,