• Compromís per Paterna lamenta l’incident i acusa a la cap de l’equip de govern local de faltar al respecte a les víctimes del franquisme

El candidat i portaveu municipal de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, afirma que “l’alcaldessa de Paterna hui ha tornat a donar la nota en l’acte homenatge als afusellats pel franquisme en el cementeri del poble. Ha anat, ha fet un discurs totalment fora de context, i després de fer-se la foto ha abandonat les flors que ha pagat el poble de Paterna per a l’ofrena als afusellats. Una vergonya”.

Ramón explica que “després de veure que la corona es quedava a soles a l’entrada del cementeri, entre el portaveu d’Esquerra Unida, Javier Parra, i jo mateix l’hem dut i l’hem dipositada amb les altres flors de l’homenatge als afusellats. L’alcaldessa ja havia desaparegut, demostrant una total falta de respecte a les víctimes del genocidi franquista”.

“Considerem que aquest fet és una falta de decència institucional absoluta i que tant ella com el seu equip són una vergonya de governants, que fan una “defença” com a hereus del lamentable règim del dictador”.

“I és que a més a més, ni tan sols es preocupen de fer-ho bé, arribant la falta de respecte a incloure faltes d’ortografia a la dedicatòria de la corona de flors, on es llegia “defença” en comptes de “defensa”. Considerem que hui Martínez ha comés un greuge i que ha de demanar disculpes públicament. És lamentable que es burle continuament de qui lluita per a que ella haja pogut ser una nefasta alcaldessa”.

“Potser que Martínez, entre el nerviosisme per les enquestes negatives per al seu partit i veure que s’allunya de l’alcaldia, cometa greus errades en la gestió i amb la ciutadania de Paterna. Per això ha de saber que el greuge i la falta de respecte de hui quedaran per a sempre en la memòria dels familiars dels afusellats i del poble paterner, abandonant en qualsevol racó la corona de flors pagada amb diners públics”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: EL PERIÒDIC, EUROPA PRESS, 20 MINUTOS,