• Compromís per Paterna fa una pegada virtual en el seu Facebook dels cartells amb totes les idees arreplegades al carrer

El candidat de Compromís a l’alcaldia de Paterna, Juanma Ramón, explica que “donat el limitat espai que hi ha per a fer pegada de cartells al poble, hem decidit fer una pegada virtual al nostre Facebook amb les propostes que hem arreplegat de la ciutadania i que són part fonamental del nostre programa. La ciutadania parla alt i clar i volem que la política torne a les places públiques. I el camí és el de la participació ciutadana, camí que portem encetat en Compromís des de fa temps”.

“En Paterna hem apostat per fer una campanya totalment de carrer, renunciant a actes de gran format com els tradicionals mítins. Cal estar a peu de carrer, fent el porta a porta, escoltant el poble, a les persones. I el resultat d’esta tasca és tot el que hem arreplegat dins de la campanya #RescatemPaterna, encetada fa mesos, i que ara es pot veure en la pegada virtual que hem fet al Facebook”.

“Així, les propostes de la ciutadania van des del Banc d’horts desocupats i l’agricultura ecològica per a recuperar l’horta, a la creació de més llocs de treball, més ajudes per a emprenedors, o la creació de tallers i cursos de formació per a aturats i joves”.

“El problema de la brutícia pels excrements dels gossos també és una de les demandes de les persones de Paterna, amb peticions de fer més pipi-cans, més espais per a gossos, allunyar els pipicans dels parcs infantils, netejar els excrements i llevar l’olor dels orins, multar a qui no arreplegue els excrements, reeducar als amos de gossos”.

“La preocupació per temes socials queda patent amb propostes d’ajudes per a famílies nombroses, per a desocupats majors de 50 anys, per a pensionistes amb baixos ingressos, per a persones que ho necessiten, així com el pagament de la renda básica garantida, de l’ajuda de llibres escolars, tindre el menjador social obert tots el dies i sense saturació, més ajudes a col·lectius que treballen amb gent vulnerable”.

“I evidentment la transparència, el rebuig a la corrupció i més control dels càrrecs públics també apareixen reflectits en estos cartells amb propostes com fer fora els imputats, rebaixar en un 60% els polítics, eliminar assessors, eliminar cotxes oficials, tindre els comptes municipals clars, control de regidors i de l’alcalde, fer una baixada de sous als alts càrrecs de GESPA. En quant a la participació ciutadana, “el poble demana contacte personal dels representants públics amb els veïns, fer els plens per les vesprades”.

“Les propostes són moltíssimes, i és molt important i indispensable escoltar a la ciutadania, per tal de fer un govern amb valentia, on primen les persones i els drets de tots front als privilegis d’uns pocs. Per això en Compromís decidim el canvi a Paterna comptant amb la gent”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, NOU HORTA NORD, EL MERIDIANO, EL PERIÒDIC, PATERNA BIZ,