JUANMA RAMÓN: “EXIGIM LA PARALITZACIÓ DE TOTS ELS PROCEDIMENTS DE PERSONAL ENCETATS IN EXTREMIS”

  • Compromís per Paterna farà més participativa i transparent la Mesa de Negociació entre sindicats i Ajuntament

El candidat de Compromís en Paterna a l’alcaldia, Juanma Ramón, afirma que “el ple extraordinari de divendres és una contrarrellotge d’Elena Martínez per a tapar forats en la mala gestió de Personal i agranar alguns vots. Per això exigim que es paralitzen tots els procediments oberts en aquesta àrea, que s’han encetat in extremis, amb un caràcter totalment electoralista. I que a més aniran al ple sense estar fiscalitzats per l’interventor, situació totalment irregular perquè canvis en les retribucions signifiquen una despesa que afecta a l’economia municipal”.

Segons explica Ramón, “portem huit anys de nefasta política de Personal en el consistori de Paterna, amb una Relació de Llocs de Treball (RLT) problemàtica, viciada en origen i que mai ha estat clara. Això sense oblidar una gestió erràtica que estan pagant tant els mateixos treballadors municipals com la ciutadania”.

“És el caos d’un equip de govern que ha creat un clima de treball insostenible que, al final, acaba repercutint en les persones del poble. Per això, és hora d’obrir finestres, seure a parlar amb els sindicats i fer més transparent i participativa la Mesa de Negociació en el àrea de Personal. Cal que els treballadors de l’Ajuntament tornen a somriure, i així serà a partir de maig quan formem part de l’equip de govern. Cal que el govern local puga consensuar una RLT justa, equilibrada i sense privilegis”.

“En Paterna hem tingut episodis tan surrealistes com el de l’intendent Bonías, un cas que que ha suposat malbaratar diners públics amb els que es podien haver solucionat moltes situacions de treballadors municipals. Recordem que l’equip de govern actual és el de l’acomiadament dels interins, el que ha provocat el caos amb retribucions arbitràries, que legalment plantegen dubtes i que de retruc afecten a la ciutadania amb uns serveis públics retallats greument”.

Per això, “i com en Compromís estem farts que molts procediments en la contractació de personal siguen ‘digitals’, exigim que l’equip de govern actual, que té les hores contades, done totes les explicacions sobre les contractacions fetes en estos anys i les que tenen previst fer abans que acabe la legislatura. Que paraIitzen immediatament els procediments encetats i que expliquen també per què no hi ha informe de l’interventor sobre les repercusions econòmiques del que volen autoaprovar-se el divendres”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: HORTANOTICIAS, EL MERIDIANO, EL PERIÒDIC, LEVANTE-EMV, PATERNA BIZ, NOU HORTA NORD,

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *