• Compromís per Paterna posarà en marxa el Portal del Proveïdor, aprovat en octubre de 2014, per a fomentar les compres de l’Ajuntament en el comerç local i en les empreses dels polígons paterners

IMG_20150512_125408

El candidat de Compromís a l’alcaldia de Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “la recuperació de l’economia local passa pel revifament del nostre xicotet comerç, ja que és el seu motor, i per la potenciació dels nostres polígons. Per això, des de Compromís per Paterna apostem per rescatar els nostres comerços amb mesures com el Portal del Proveïdor, aprovat a proposta nostra en octubre de 2014, per a que el consistori faça les seues compres en el municipi i el benefici revertisca en les nostres tendes i autònoms, a més dels polígons”.

Ramón, que aquest matí ha estat visitant els venedors del mercat de Paterna i del mercadet dels dimarts, assenyala que “el xicotet comerç, l’autònom que vé cada dimarts a Paterna o els que tenen els seus negocis al municipi, són els que sostenen la nostra economia. Generen ocupació, mouen l’economia, i per això necessiten un suport actiu de la política”.

“D’ahí la nostra proposta del Portal del Proveïdor, que està esperant el canvi de govern ara en maig, una ferramenta que dinamitzarà l’economia local, afavorint les compres en comerços i polígons de Paterna. L’objectiu de l’Ajuntament ha de ser millorar l’eficiència en la contractació pública, ja que és un gestor de diners públics que ha d’esforçar-se en la recerca de ferramentes per a beneficiar els comerços i indústries locals”.

A més a més, “farem un registre de proveïdors i contractistes locals, on els comerços i empreses s’apunten voluntàriament. Un registre que estarà a disposició dels funcionaris i responsables de les empreses públiques que fan les compres i/o contractes menors”.

“Compromís volem un futur per a les persones en Paterna, una economia que garantisca el benestar de la ciutadania, sense desigualtats, potenciant els marges de millora que tenim en la nostra economia local, amb la potencial creació d’ocupació. I això serà a partir del mes de maig quan decidim el canvi entre totes les persones a l’Ajuntament de Paterna”, conclou el candidat a l’alcaldia, Juanma Ramón.

Publicacions digitals: