• Compromís per Paterna assenyala que la lluita pel vot s’ha traduït en una campanya embrutada per rodes punxades, comentaris en xarxes socials i pegatines amb usurpació d’identitat

El candidat de Compromís a l’alcaldia de Paterna, Juanma Ramón, afirma que “la campanya de les municipals de 2015 és la que podem definir com a campanya del carrer per excel·lència. Hem estat tots els dies a peu de carrer, parlant amb les persones, interactuant amb elles, coneixent de primera mà les seues preocupacions, suggeriments”.

“Una participació ciutadana que fins i tot hem portat a les xarxes amb una pegada virtual de cartells amb les propostes ciutadanes. Però les bones vibracions amb el poble també han compartit, malauradament, els dies de carrer amb accions roïnes d’algun adversari polític”.

Segons explica Ramón, “la lluita pel vot en Paterna ha fet que siga una campanya bruta com no s’havia vist en temps. Hem assistit a la punxada de dos rodes del nostre vehicle de megafonia, també hem vist comentaris que freguen l’insult en les xarxes socials i, per a rematar, algú s’ha dedicat a fer pegatines i posar-les pel poble usurpant la identitat de partits com el nostre”.

“Però en Compromís, amb valentia i perquè tenim clar que entre tot el poble decidim el canvi a Paterna, considerem que estar presents en tots els barris, parlant amb la gent de tu a tu perquè ens creiem que cal que la política torne a les persones i a les places públiques, tot allò roïn passa a un segon pla”.

“Ens quedem amb un molt bon gust de boca. Són unes eleccions molt importants per a la ciutadania, i diumenge el poble de Paterna i d’arreu del nostre territori decidirà. A més a més, Compromís per Paterna tenim 92 persones entre interventors i apoderats que diumenge estaran representant-nos en les meses electorals. Tenim el convenciment que les urnes poden omplir-se de molts somriures”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: MERIDIANO HORTA, NOU HORTA NORD, EL PERIÒDIC, NAP I COL,