• Compromís per Paterna opta per quedar-se fora del govern municipal mantenint la coherència amb les seues línies roges

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “hui s’han imposat la responsabilitat i la generositat per a no presentar la nostra candidatura a l’alcaldia en el ple d’investidura. Considerem que hi ha unes línies roges amb els megaprojectes que són intraspassables i que ens hem compromés amb la ciutadania a no traspassar-les”.

Ramón, que juntament amb la resta dels regidors de Compromís han promés el càrrec incloent les paraules del testament de Jaume I, explica que “seguirem treballant pel bé comú de tot el poble de Paterna, i no sols pel bé d’uns pocs com ha passat fins ara. Intentarem buscar el consens allà on siga possible, però sempre pensant en les persones que viuen a Paterna”.

Juanma Ramón destaca que “de moment estarem com oposició, mantindrem les premises de l’acord programàtic signat amb Esquerra Unida i Paterna Sí Puede, i seguirem amb la contundència que hem manifestat en esta legislatura i en l’anterior. Tenim molt clar que som servidors de la ciutadania i que el nostre objectiu és posar en valor els drets de tots per damunt dels privilegiats”.

“Encetem aquestos quatre anys amb valentia, amb coratge i amb moltes ganes de contribuir al benestar del nostre poble i la seua ciutadania. Recuperarem la veu de les persones perquè la participació ciutadana torne a ser una realitat en el poble i que es convertisca en el cor de la vida política al nostre municipi”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: