• Compromís critica que l’alcalde encara no s’ha pronunciat sobre l’acord programàtic i que tampoc ha convocat cap Junta de Portaveus

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “l’actual alcalde manté els vicis que l’anterior equip de govern ha tingut durant dos legislatures, en concret enviar els missatges a la resta de grups municipals emprant els mitjans de comunicació. Una actitud que diu molt poc de l’estabilitat que diu que vol. Sagredo mentix quan afirma en la premsa que este matí ens ha convidat a fer govern amb ell”.

Segons explica Ramón, “des del dia del ple no ha parlat amb Compromís. Ni tan sols ha convocat la Junta de Portaveus per encetar la legislatura i tractar assumptes de contingut municipal. I, evidentment, ni ha esmentat això que diu hui en premsa que vol que formem part de l’equip de govern”.

“És una situació molt surrealista, donat que encara estem pendents d’arribar a un acord programàtic. Sap que la pilota està a la seua teulada, i l’única jugada que se li ocorreix és dir que vol que formem part del seu equip i que ha parlat amb nosaltres. Fins que no hi haja un acord sobre el ‘que’, ell sap que no anem a parlar del ‘qui’. Seguim esperant que es pronuncie sobre si rebutja la Zona Franca i Puerto Mediterráneo”.

“Sagredo parla de consens, pluralitat democràtica i diàleg, condicions que li han faltat des del minut ú en les negociacions d’un acord programàtic per a fer un canvi real a Paterna”.

Per tot això, “des de Compromís exigim al nou alcalde que canvie les formes i que si vol parlar o dir-nos alguna cosa, que se pronuncie sobre l’acord programàtic conjunt, que després ens convoque a Junta de Portaveus i, després, si vol, que ho diga a la premsa”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: