Compromís per Paterna considera inacceptables les formes de Sagredo per organitzar l’estructura municipal sense cap consens,  i exigeix una Junta de Portaveus amb tots els grups polítics

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que l’alcalde de Paterna “no dóna la talla. I hui ens ha donat una mostra del seu talant inexistent, comunicant via mail que ens desallotgen de l’actual despatx per a traslladar-nos a la cova on havia estat l’anterior alcalde”.

“Des de Compromís ja criticàrem en el seu dia les raons de l’ex alcalde per anar-se’n a la cova i amagar-se, i ara no anem a tolerar que Sagredo vullga amagar a l’oposició. I a això s’afegeix la seua justificació del trasllat per l’espai, una burda excusa perquè per “razones de disponibilidad de espacios y con el fin de llevar a cabo la necesaria redistribución de estancias para poder acoger la llegada de dos nuevas formaciones políticas”, pretén que deixem els despatxos actuals per traslladar-nos a un espai molt més menut i que no reuneix les condicions mínimes per desenvolupar la nostra feina”.

“Per tot això hem demanat als tècnics que ens informen sobre les condicions d’habitabilitat i salut laboral de l’esmentada cova-vivenda-guarida. Sagredo està mantenint la mateixa tònica que en les negociacions prèvies a la seua investidura. Va estar amagat, sense donar la cara, sense explicacions sobre les seues intencions, i ara seguix igual. És un comportament propi de majoria absoluta i no d’una majoria precària com la que té el PSOE actualment”.

“Si en les negociacions, es va seure amb Compromís un dia abans de la investidura, des de que ha prés la vara han passat ja cinc dies i no es té cap notícia d’ell, excepte per titolars de premsa i per mails com el de hui. És una nefasta manera de gestionar la pluralitat del nou escenari politic sorgit de la voluntat deles veïns”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: