• Pere Miquel Gago es triat coordinador general de la formació local

El col·lectiu de Joves amb Compromís s’ha constituït esta setmana a Paterna i ha triat a Pere Miquel Gago com a Coordinador General local per unanimitat. La sessió constitutiva de Joves amb Compromís de Paterna, celebrada el 23 de juny, també ha triat com a coordinadores d´Organització del col.lectiu a Raquel Peris i Mariola Miquel, que es centraran en l´àmbit de Cultura i Festes, i Medi Ambient, respectivament.

Pere Miquel Gago, de 23 anys, és estudiant de Ciències Polítiques en la Universitat de València, mentre que Raquel Peris , de 21 anys, estudia Treball Social en la Universistat de València i Mariola Miquel, de 24 anys, és estudiant de Filologia Hispánica en la Universitat de València.

El coordinador de Joves amb Compromís de Paterna, Pere Miquel Gago, ha destacat que “estem farts que sempre que es parle de la joventut s’associe a que som una generació perduda, o a que hi ha un exili de la juventut. I que quan ens mobilitzem ens diguen que som ‘radicals’. Per a qui diu tot això, ‘radical’ és sinònim de caos o destrucció, mentre que per a nosaltres és sinònim de pluralitat i diversitat”.

“Els Joves amb Compromís de Paterna considerem que tenim el nostre propi capítol a escriure en la història política del poble, amb l’objectiu d’acabar amb les velles formes del bipartidisme PP-PSOE, més quan estem davant un nou escenari polític i social, totalment diferent al que ha hagut durant més de 20 anys”.

Gago ha afirmat que “Paterna necessita un moviment fort de joves, perquè nosaltres som el futur i també el present. Proposarem iniciatives per a millorar la situació dels joves al nostre poble, ja que la joventut ha d’estar present en les decisions que es prenguen sobre tot allò que afecte a la ciutadania paternera. Podem donar una visió diferent de com portar endavant el canvi que necessita Paterna”.

Publicacions digitals: HORTANOTICIAS, EL MERIDIANO, PATERNA AL DÍA, NOU HORTA NORD, EL PERIÒDIC, LA VEU PV,