JUANMA RAMÓN: “LA PASSIVITAT DE L’ALCALDE ENS OBLIGA A TORNAR A DEMANAR UNA JUNTA DE PORTAVEUS”

  • Compromís i la resta de grups municipals exigeixen informació sobre l’estructura dels grups municipals que s’ha d’aprovar encara en el primer ple de la legislatura

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “per segona vegada en aquesta legislatura, i davant la passivitat de l’alcalde, és l’oposició qui demana que es convoque una Junta de Portaveus per tal de saber quina serà l’organització de l’estructura municipal i quan es celebrarà el ple on s’ha d’aprovar. Petició que hem presentat per registre per a que es celebre demà”.

“L’alcalde només fa que mantindre el seu mutisme, deixant que passen els dies i que els grups polítics estem en un limbo sense una estructura clara en l’Ajuntament. Un fet que s’afegeix a l’actual situació de stand by municipal que hi ha al consistori”.

Ramón afegeix que “per no saber no sabem ni com a va ser la reubicació dels grups al primer pis de l’Ajuntament, ja que hem passat de quatre a sis grups municipals i l’espai s’ha de repartir. Després de desterrar la ridícula ocurrència de la cova, tot està encara per concretar”.

“És un escenari molt absurd del qual l’alcalde ja ha dit en declaracions als mitjans de comunicació que no li preocupa i que no té pressa per solucionar. Des de Compromís considerem que cal buscar el consens per tal de fer un inici de legislatura des de la normalitat. Y l’alcalde ha de treballar per aquesta normalització de la vida municipal buscant eixe consens que encara no ha sabut trobar”.

“Per tot això, hui hem presentat per registre d’entrada la petició conjunta de tots els portaveus dels grups de l’oposició, esperant que Sagredo convoque demà la Junta de Portaveus on ens informe, i poder debatre amb ell, sobre l’estructura d’organització dels grups municipals a l’Ajuntament. No sols ha d’acabar ja amb aquesta situació pel bé del funcionament municipal, sino també pel ridícul que està fent davant la ciutadania que no sap que està passant”.

“En aquest moment som cinc grups de diverses sensibilitats polítiques que hem aconseguit arribar a un consens. L’únic que no té la capacitat de negociar i la voluntat de consensuar és l’alcalde”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: LAS PROVINCIAS, EL MERIDIANO, HORTANOTICIAS, PATERNA BIZ, EL PERIÒDIC, NOU HORTA NORD,

Arxivat en: General

Comentaris

  1. vicent navarro minguez diu:

    Es una proposta, cal pensarla i donarse presa per presionar, en referencia a Port Mediterrani,seria fer un cridament per donar una abraçada a l’ajuntament amb el lema No al Puerto Mediterraneo. Per a mi es important. Gracies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *