JUANMA RAMÓN: “LA SENTÈNCIA SOBRE LA RLT 2014 OBRI LA PORTA A FER-NE UNA NOVA I DE CONSENS”

  • Compromís presentarà una moció al primer ple de la legislatura perquè el tripartit elabore una nova Relacio de Llocs de Treball (RLT) amb la participació dels treballadors, sindicats i forces polítiques

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, considera que la sentència del Tribunal del Contenciós-Administratiu, sobre l’estimació del recurs contenciós de CCOO respecte a la Relació de Llocs de Treball (RLT) de 2014, “obri la porta a un nou acord sobre el personal de l’Ajuntament que incloga a tots els agents implicats. Per això, al primer ple ordinari de la legislatura presentarem una moció perquè el tripartit de dretes inicie l’elaboració d’una nova RLT des del consens amb treballadors, sindicats i partits polítics”.

Segons explica Juanma Ramón, “exigim que l’Ajuntament no faça recurs a la sentència i que l’acate, a més que anul·le qualsevol acord relacionat amb la RLT de 2014. Tota una sèrie d’accions que com a conseqüència final tenen l’inici i elaboració d’una nova”.

“La sentència demostra tot allò que Compromís hem estat defenent els últims anys: la RLT ha de ser justa, evitar increments retributius sense cap justificació, equitativa dins de cada nivell de l’escalafó dels treballadors municipals i totalment despolititzada, respectant els drets laborals de tots”.

A més a més, “exigim responsabilitats legals per a tots aquells que aprovaren una despesa de més de 120.00 euros, que no ha servit per a res, i que ara són part del tripartit de Sagredo. Cal començar des de zero, amb la negociació real amb els sindicats, els treballadors, els habilitats nacionals i els partits polítics. Esperem que aquesta proposta tire endavant amb el consens de tots els grups municipals. Volem un ajuntament participatiu, transparent, sense favoritismes i sense desigualtats entre treballadors municipals. Només així aconseguirem una millora en el servei públic i en l’atenció a la ciutadania”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: EL PERIÒDIC, NOU HORTA NORD, HORTANOTICIAS, PATERNA BIZ,

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *