Compromís per Paterna dubta de la funcionalitat de tindre una comissaria a 500 metres d’altra

Consum la Canyada 2_15juliol2015El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “l’alcalde torna a fer seu un projecte de l’última legislatura del PP, en este cas el Consum de la Canyada. Un projecte que el PSOE sempre havia votat en contra i que ara es limita a signar sense afegir cap millora i fent oïdes sordes a les peticions veïnals. Unes exigències que Compromís traslladava al PP i entre les quals estava mantenir la màxima massa forestal, aspecte que Sagredo no ha respectat perquè ha donat llum verda a que s’arrasen 212 pins”.

A més a més, “dubtem que siga funcional tindre una comissaria a 500 metres de l’actual. Una altra de les demandes veïnals expressada des de la Junta de Barri a l’anterior equip de govern i que l’alcalde no ha contemplat a la vista de l’inici del projecte”.

“Així ens trobem sense 212 pins, amb dos comissaries juntetes mentre altres barris necessiten més reforç policial, un col·lapse a futur en els accessos que encara no s’ha plantejat, i sense garanties d’enderroc de l’estructura en ruïna que porta més de 30 anys entre els pins. En resum, podem dir que és la conseqüència de la irresponsabilitat de Sagredo per governar amb tan pocs regidors i no poder estar en tots els fronts oberts que hi ha al poble”.

“L’alcalde seguix amb el continuisme agustiniano, fent seus els projectes dels seus companys de pacte, el PP, i sense atendre a la veu del poble i de les persones que viuen a la Canyada i coneixen millor que ningú les necessitats del barri. És evident que el PSOE ha arreplegat l’estil de govern del PP, amb cortines de fum als mitjans i amb l’urbanisme depredador del territori”.

“Des de Compromís insistim en fer valdre la participació ciutadana i que l’alcalde escolte als veïns de la Canyada, perquè se li refresque la memòria i els faça cas, posant solució als arbres talats, als problemes de trànsit que vindran i a la inoperativitat de tindre dos comissaries tan a prop”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: MERIDIANO HORTA, LAS PROVINCIAS, EL PERIÒDIC, HORTANOTICIAS, PATERNA BIZ, NOU HORTA NORD,