L’associació de veïns del barri ha demanat a la regidora de Festes un dia demandar un dia per fer activitats per als xiquets del barri dins de les Festes Majors

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, explica que “com fem cada any, sense haver obtingut cap resposta fins al moment, demanem a l’ajuntament un pla d’actuació urgent per l’entorn de les coves i els Grups de la Mercé. Només cal pegar una volteta per la zona per adonar-se que al govern municipal no li preocupa el més mínim l’estat del barri, ni la gent que hi viu a ell”.

Ramón recorda que “ja al mes de juny de 2014, Compromís per Paterna va denunciar la falta de neteja i de manteniment de la zona protegida de les coves i la Torre, sense veure cap millora en més d’un any; constantment rebem queixes dels veïns per l’estat de les coves i l’acumulació de brutícia”.

“Estem enfront de l’abandó de la zona més emblemàtica del nostre poble, una zona que necessita un Pla Integral de Rehabilitació que, a més a de dignificar la vida al barri, podria ser una font de creació de llocs de treball. La reactivació d’una zona de turisme amb l’obertura de comerços i oficis tradicionals seria un pol d’atracció de visites al poble, que es veuríen incrementades en l’època de les festes, amb l’atractiu dels actes que es realitzen al coetòdrom”.

“A Compromís per Paterna no entenem la rehabilitació de la zona, sense incloure al barri dels Grups de la Mercé. Un barri que cap govern municipal a Paterna ha sabut gestionar i que té unes necessitats urgents d’atenció social i d’infraestructures”.

“Mostra d’aquesta despreocupació del govern municipal ha sigut la negativa de la regidora de Cultura i Festes, Paqui Periche, de fer un xicotet esforç en organitzar una festa per al barri. L’associació de veïns únicament havia sol·licitat a l’ajuntament que permeteren fer una festa de l’aigua, una vesprada de jocs infantils i el muntatge d’un xicotet escenari per a l’actuació de joves del barri. Una despesa ridícula per al consistori que haguera alleugerit els ànims al barri en uns dies molt difícils per a ells”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: