Els veïns de la zona de Barranc de Rubio continuen esperant la reunió de treball amb l’ajuntament per tal de solucionar els seus problemes

El regidor de Compromís per Paterna, Carles Martí, explica que “ha passat un altre any i els veïns de la zona del Barranc de Rubio continuen sense tindre solucionats els problemes d’inundacions que pateixen any rere any. Estem entrant ja en l’època de gota freda i des de l’ajuntament no s’ha fet res per a evitar els problemes causats per les pluges al barri”

“Com saben tots els veïns de la zona, des que es varen fer les obres d’urbanització del carrer 133, el carrer Barranc de Rubio ha vist com el cabdal d’aigua ha augmentat de forma exponencial, fent impossible transitar-ho quan cauen quatre gotes, sent fins i tot un perill per a les persones i els vehicles”.

Segons Martí, “l’equip de govern del PP va prometre als veïns que es formaria una Mesa de Treball a petició de Compromís per Paterna, per tal d’estudiar les millors solucions per al carrer. Aquesta Mesa comptava amb el suport del PSOE, per la qual cosa demanem que ara des del govern continuen donant suport a la nostra proposta i convoquen immediatament la reunió per tal d’estudiar mesures urgents abans que arriben les pluges”.

“El tema de les inundacions a tot el poble hauria de ser una prioritat per a Sagredo, però no ho és ja que no ha fet cap actuació per tal d’evitar els problemes que segur que vindran a la tardor. Des de Compromís per Paterna li demanem que deixe de preocupar-se per eixir tots els dies a la prensa, apropiant-se de propostes fetes pel PP i que comence a governar per a canviar el poble, solucionant els problemes que els huit anys de desgovern del PP ens han deixat”.

“Paterna necessita un Pla Integral de Risc d’Inundacions d’una vegada per totes, un pla per a les pluvials en el municipi, que incloga totes les conques que conformen el nostre municipi i que supose una solució global. Fins ara totes les actuacions han anat traslladant el problema d’unes zones a altres, sense cap trellat i amb un cost multimilionari per al consistori. Des de Compromís per Paterna farem tot el que calga per a que en esta legislatura aquest pla es pose en marxa”, conclou Carles Martí.

Publicacions digitals: