Compromís rep nombroses queixes veïnals per la reducció d’horaris durant el mes d’agost

El regidor de Compromís en Paterna, Carles Martí, després de les queixes ciutadanes rebudes al grup municipal, afirma que “no donar el servei públic que cal als usuaris dels poliesportius municipals deixa a l’alcalde en evidència com a gestor d’aquesta àrea. No pot ser que la ciutadania paternera estiga pagant els poliesportius al mateix preu per tindre una quarta part del servei”.

Segons explica Martí, “el motiu d’aquesta situació és la privatització que va fer el PP dels poliesportius i que ara el PSOE continua mantenint. A més a més, el problema s’agreuja ara perquè no hi ha cap rebaixa en els preus de les activitats esportives, amb menys hores i menys monitors. I, evidentment, això provoca el malestar dels i les usuàries”.

“No parlem de dos ni de tres persones, són més les que ens han manifestat la seua contrarietat per haver de pagar per un servei que no tenen i que és precari. Volem explicacions des de l’àrea d’Esports i que a qui li pertoque que assumisca el descontent de la ciutadania”.

“Des de Compromís treballarem per tornar a fer públic els serveis esportius del municipi i per fomentar la seua qualitat, fent que el benefici que s’emporta ara l’empresa privada puga recaure en la ciutadania, reflectint-se en millores tant en les instal·lacions com en les activitats que se li oferisquen”, conclou Carles Martí.

Publicacions digitals: NAP I COL, NOU HORTA NORD, PATERNA BIZ, EL PERIÒDIC,