Per a Juanma Ramón, portaveu de Compromís, “hui s’ha perdut una bona oportunitat per a estalviar 76.500 euros a Paterna i lamenta que PP, C’s i PSOE voten en contra de la supressió de dietes dels consellers de l’empresa pública. També ha avançat que la seua formació renunciarà a les dietes que corresponguen als seus consellers i convida a la resta de formacions a recapacitar i a fer el mateix i estalviar 76.500 euros anuals a l’ajuntament. Recorda, també, que un dels punts de l’acord programàtic de l’esquerra que Sagredo no va voler signar va ser precisament el de renunciar a les dietes de GESPA.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “en un moment com l’actual, en què moltes persones de Paterna ho estan passant mal, ens sembla una immoralitat aquesta despesa i considerem que aquests 76.500 euros es podrien destinar a ajudar a les persones que més ho necessiten”

Compromís denuncia que el pacte del retrete traga la presidència de Gespa de forma irregular

Segons declaracions de Juanma Ramón portaveu de Compromís per Paterna “hem proposat refer els acords d’elecció de consellers i presidència de Gespa per tal que no queden dubtes sobre la seua legalitat. Fet que ens ha negat Sagredo en no permetre votar la nostra esmena que proposava l’elecció de la presidència per la Junta General de Gespa, com manen els estatuts. Segurament Sagredo s’ha negat per por a no ser elegit.
Sagredo es va autonomenar president del consell de Gespa a un Ple municipal sense que els seus socis s’adonaren.
Segons Juanma Ramón “la junta que s’ha aprovat avui gràcies al tripartit del pacte del retrete no representa la pluralitat emanada de les urnes les passades eleccions, atorgant més representació, proporcionalment, al PSOE i C’S que a la resta de grups” i afegeix “a quin tipus d’acord hauran arribat o quines vergonyes s’haurà compromés a amagar Sagredo de l’anterior directiva de GESPA per a què els populars faciliten aquesta Junta que els perjudica clarament”.