Compromís per Paterna convoca als veïns i veïnes de Paterna a participar de forma activa a l’assemblea que tindrà lloc el dimecres 16 de setembre a les 19 hores al costat de l’ajuntament. Per a Juanma Ramón, portaveu de Compromís per Paterna “No ens podem quedar amb Puerto de Mediterráneo sí o no. És imprescindible obrir un debat sobre el model de ciutat que volem”.
Per a Juanma Ramón el que falta en estos moments és informació. I no es pot demanar opinió sense donar, prèviament, la informació de què comporta per a Paterna la instal·lació d’un macrocentre comercial al terme municipal de Paterna.
Segons va dir el govern municipal a la comissió d’investigació de Puerto Mediterráneo, la població de Paterna ja ha d’estar informada sobre el projecte, ja que s’han fet dos exposicions públiques de documentació. Des de Compromís recordem a Sagredo, que ell mateix no tenia ni idea del projecte fins que va entrar a governar, tot i que la documentació estava a l’abast dels grups municipals de Paterna. Segons Juanma Ramón “els partits polítics tenim l’obligació de traure aquesta informació al carrer i aconseguir que la ciutadania conega la lletra menuda del projecte. Per tot això els paterners i paterneres ens podran trobar a aquesta assemblea i al carrer en els propers mesos per a rebre tota la informació que Sagredo els nega”. I afegeix “aquesta forma de fer les coses de Sagredo ens recorda massa a l’estil pepero, que per tal d’afavorir a les grans companyies especuladores tracta d’amagar a la ciutadania tots aquells aspectes més perjudicials de Puerto Mediterráneo, com ara la pèrdua de llocs de treball al comerç local i centres comercials de la comarca, els problemes de canalització del barranc i aigües residuals.
“El poble de Paterna es mereix conéixer en profunditat aquest projecte heretat del PP i que ara Sagredo abandera i que hipotecaria el futur dels nostres fills per als pròxims 50 anys” ha indicat el portaveu de Compromís