Compromís per Paterna demana un manteniment periòdic cada 15 dies com a màxim i que s’instal·len més papereres

El Portaveu de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, explica que “els veïns de pràcticament tots els barris de Paterna, estan fent-nos arribar les seues queixes per la brutícia acumulada als carrers, l’abandó de zones verdes i infantils i els desperfectes a voreres i calçades”. Segons Juanma Ramón, el cas és “més sagnant” a barris com La Coma, on la brutícia s’acumula, ja que pràcticament no passen els serveis de neteja, convertint-se el que haurien de ser espais verds, en abocadors improvisats plens de fem i rates. Però el cas de La Coma no és un cas aïllat, també denuncien el mal estat dels carrers i la falta de neteja a barris com la Lloma Llarga, La Canyada o els Grups de la Mercé, on els veïns i veïnes han hagut d’eixir al carrer per fer neteja i evitar que passe a ser un problema de salut pública.
Per al portaveu de Compromís, “els veïns i veïnes es dirigixen a nosaltres, farts que l’ajuntament els ignore” i afegeix “Sagredo no fa més que fer-se fotos assegut a una taula. Crec que va sent hora que alce el cul i es pose a treballar per al nostre poble”.
Si fa mes i mig, Compromís per Paterna, denunciava l’abandó dels carrers de Lloma Llarga, a hores d’ara, lluny de solucionar-se el tema, s’ha estés a tots els barris del poble. Des de Compromís demanen al govern local del PSOE-PP que augmente el servei de manteniment de zones verdes i de parcs infantils i que la neteja de tota Paterna siga com a mínim cada 15 dies. I afegeix el portaveu “és trist comprovar la inoperància del nostre ajuntament que no fa ni el manteniment mínim de neteja de carrers. A este govern li sobren hores de despatx i li falta eixir al carrer i conéixer la problemàtica de la gent. No cal fer un referèndum per a saber que Paterna està bruta”.