Juanma Ramón “La raó de ser de Compromís per Paterna és treballar per al nostre poble, per això hem treballat a fons per a què els Fondos FEDER suposen una injecció de diners indispensable per al desenvolupament de Paterna”

Compromís per Paterna presenta una bateria de propostes per a què l’ajuntament les sol·licite a través dels Fondos FEDER en la propera convocatòria dins del Pla Paterna ACTUA.
Les propostes presentades tenen com a objectiu la creació d’ocupació, la modernització dels sistemes formatius i la recuperació del patrimoni cultural i històric de Paterna.
Segons declaracions fetes per Juanma Ramón, portaveu de Compromís per Paterna “dins de la proposta que ja presentàrem perquè el consistori adquirira el Molí del Batà i el restaurara donant treball a persones aturades de Paterna, ara li sumem la proposta de Joves amb Compromís per Paterna de crear un espai de coworking, on els joves emprenedors del municipi puguen crear les seues pròpies empreses amb el suport de la Universitat de València. A més a més, aquesta proposta pretén que l’espai del Molí del Batà siga la seu del viver de cooperatives municipal, creant un centre de formació i aprenentatge d’aturats i aturades, pioner al País Valencià”.
Compromís també proposa la modernització dels sistemes informàtics a les escoles de Paterna per als xiquets amb necessitats formatives especials, molt important per a la inclusió escolar dels membres d’aquest col·lectiu.
Una altra de les propostes de Compromís per als Fondos FEDER és la instal·lació d’inhibidors en els passos a nivell del metro per tal d’evitar accidents, ja que darrerament s’ha produït molts accidents per la utilització de dispositius electrònics.
Dins de l’àmbit ecològic i de respecte pel medi ambient, Compromís ha presentat també un projecte que preveu la construcció d’un Centre de Transferència de Residus i Ecoparc, per a la separació i aprofitament dels residus generats al terme de Paterna.
“En la línia de Compromís de millorar la vida dels nostres veïns i veïnes i fer de Paterna una ciutat més amable, estem treballant constructivament per fer realitat els compromisos que portàvem al nostre programa electoral, i que suposa atacar els problemes de Paterna que el govern de Sagredo està ignorant.”