Compromís proposa al Ple mesures socials de calat per millorar la vida dels paterners i paterneres

Dins les propostes de compromís està la de millorar la mobilitat de persones desocupades, pla contra la pobresa energètica, codi ètic contra la corrupció, protecció del Molí del Batà i la posada en marxa d’una auditoria ciutadana del deute

En declaracions de Juanma Ramón, portaveu de Compromís per Paterna, “les mesures proposades pel nostre grup municipal milloraran substancialment, si el consistori les duu endavant, la vida dels habitants de Paterna.” Les propostes plantejades per Compromís per Paterna aborden els eixos principals de la nova política: la transparència política i econòmica, polítiques socials, creació d’ocupació i lluita contra la corrupció.
A més el grup municipal de Compromís ha esmenat altres punts presentats per alcaldia, com ara que les persones que tinguen un informe de serveis socials puguen fraccionar tots els seus impostos encara que no arriben al límit de 240 euros que planteja el govern socialista.
Compromís demana, també, l’exempció d’ impostos municipals per a les obres de rehabilitació de façanes d’immobles protegits per tal de facilitar la conservació i incentivar la creació d’ocupació mitjançant la rehabilitació d’aquests immobles que formen part del patrimoni de Paterna.
“En Compromís tenim programa, idees i ganes de treballar per al nostre poble lluny del partidisme i el sectarisme polític, com garantir que les persones aturades amb menys recursos puguen gastar el transport públic sense pagar. Propostes fetes des d’un grup municipal pràcticament sense recursos, uns recursos que democràticament ens mereixem, però que Sagredo s’encabota en negar-nos.
Volem una Paterna amb futur amb una ciutadania conscient, informada i que participe en l’elaboració de les polítiques de canvi”. En aquest sentit el portaveu de Compromís convida a Sagredo a abandonar este sectarisme polític que tant de mal li està fent a Paterna i l’insta a obrir el seu govern a les propostes de progrés que aporta Compromís. “Entenem que dur endavant amb 6 regidors un poble de gairebé 70.000 habitants és molt complicat i més encara després del carreró sense eixida en què s’ha clavat venent la seua sort a PP i Ciudadanos. Des de Compromís instem a l’alcalde que prenga consciència de la seua situació de debilitat, abandone la dreta i aprenga dels pactes plurals i d’esquerres que han fet els seus companys de partit, inclòs el Sr. Puig”.

Compromís propone al Pleno medidas sociales de calado para mejorar la vida de los paterneros y paterneras

Dentro de las propuestas de compromís está la de mejorar la movilidad de personas desocupadas, plan contra la pobreza energética, código ético contra la corrupción, protección del Molí del Batà y la puesta en marcha de una auditoría ciudadana de la deuda

En declaraciones de Juanma Ramón, portavoz de Compromís per Paterna, “las medidas propuestas por nuestro grupo municipal mejorarán sustancialmente, si el consistorio las lleva adelante, la vida de los habitantes de Paterna.” Las propuestas planteadas por Compromís per Paterna abordan los ejes principales de la nueva política: la transparencia política y económica, políticas sociales, creación de ocupación y lucha contra la corrupción.
Además el grupo municipal de Compromís ha enmendado otros puntos presentados por alcaldía, como por ejemplo que las personas que tengan un informe de servicios sociales puedan fraccionar todos sus impuestos aunque no llegan al límite de 240 euros que plantea el gobierno socialista.
Compromís pide, también, la exención de impuestos municipales para las obras de rehabilitación de fachadas de inmuebles protegidos para facilitar la conservación e incentivar la creación de ocupación mediante la rehabilitación de estos inmuebles que forman parte del patrimonio de Paterna.
“En Compromís tenemos programa, ideas y ganas de trabajar para nuestro pueblo lejos del partidismo y el sectarismo político, como garantizar que las personas paradas con menos recursos puedan gastar el transporte público sin pagar. Propuestas hechas desde un grupo municipal prácticamente sin recursos, unos recursos que democráticamente nos merecemos, pero que Sagredo se encabezona al negarnos.
Queremos una Paterna con futuro con una ciudadanía consciente, informada y que participo en la elaboración de las políticas de cambio”. En este sentido el portavoz de Compromís invita a Sagredo a abandonar este sectarismo político que tanto mal le está haciendo a Paterna y le insta a abrir su gobierno a las propuestas de progreso que aporta Compromís. “Entendemos que llevar adelante, con 6 concejales, un pueblo de casi 70.000 habitantes es muy complicado y más todavía después del callejón sin salida en que se ha metido vendiendo su suerte a PP y Ciudadanos. Desde Compromís instamos al alcalde que tome conciencia de su situación de debilidad, abandone la derecha y aprenda de los pactos plurales y de izquierdas que han hecho sus compañeros de partido, incluido el Sr. Puig”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *