correu cooperativa de la Coma

Juanma Ramón, portaveu de Compromís “al final ‘no hay mal que por bien no venga’ la falta de projectes de Sagredo, en el cas de la Coma, ha servit per a què abrace les polítiques socials de Compromís”

Juanma Ramón i Neus Herrero, regidors de Compromís per Paterna, portaren a l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat les reivindicacions de la Cooperativa de la Coma de Paterna. Entre altres qüestions, els responsables de la cooperativa, demanaren un pla de pagament per tal de liquidar els deutes que té l’EIGE amb La Coma Cooperativa Valenciana com a mesura urgent per a evitar l’ofegament econòmic d’esta empresa social del barri.
Com a conseqüència d’aquella reunió, els regidors de Compromís aconseguiren l’acord de pagament del deute que venia arrossegant l’entitat amb la cooperativa de la Coma, tot i que “ens comprometerem a no publicitar-lo per comanda expresa de la Direcció de l’EIGE. Ara Sagredo s’atorga, de manera enganyosa, l’autoria d’aquell acord que es fraguà el passat mes d’octubre entre els representants de Compromís, l’EIGE i els representants de la Cooperativa.
Des de Compromís es mostren satisfets per haver aconseguit que Sagredo mire a este barri de Paterna, encara que només siga per contrarestar les gestions fetes per Compromís.
Segons el portaveu de Compromís per Paterna, Juanma Ramón “estem acostumats que Sagredo ens parasite els projectes i estem molt satisfets que cobrisca la seua falta de propostes per a Paterna amb les nostres. Abans ho feia amb les del Partit Popular i, evidentment, els veïns i veïnes eixien perjudicats”.
Això que ha fet ara l’alcalde de Paterna ja ho va fer abans amb propostes com la rehabilitació del Molí del Batà, les mesures contra incendis de la Vallesa i les obres graduals de canalització del barranc del Rubió en la Canyada, segons assenyala el seu portaveu.
Des de Compromís sí que ens comprometem a fer un seguiment, tant des del ple de l’ajuntament com des de GESPA perquè el Pla de Normalització de la Coma es duga a terme amb els acords pactats que prioritzen la contractació d’empreses del barri. Segons el portaveu “Compromís continuarà treballant també a les Corts per aconseguir que tant a la Conselleria com a l’ajuntament s’incloguen clàusules socials a les contractacions
Per a finalitzar Juanconveni pagamentma Ramón assenyala “queda clar que Sagredo ni té majoria suficient al Plenari ni projectes per a Paterna. En Compromís estem convençuts que a Paterna li aniria millor si Sagredo comptara amb les nostres propostes i no amb els foscos pactes, d’ara, que li nuguen a la dreta”.