Juanma Ramón: “Paterna no es pot permetre prorrogar uns pressupostos tan antisocials com els del PP i no entenem que Sagredo tire la tovalla com a alcalde sis mesos després de ser investit i prorrogue uns pressupostos que van ser nefastos per a Paterna. Compromís prendrem la iniciativa”.

 

Compromís per Paterna farà tot el possible perquè no es prorroguen els pressupostos del Partit Popular pero tampoc haguera aprovat els de Sagredo. Segons declaracions del seu portaveu municipal, Juanma Ramón “els del PP foren uns pressupostos que no tenien en compte a les persones, no s’invertia en despesa social, eren els pressupostos del despilfarro i l’amiguisme. Els que presenta Sagredo no varien substancialment la forma de fer política dels populars. No s’inverteix en formació d’aturats, ni en creació d’ocupació, ni en la millora de molts dels barris de Paterna però presenta, a més despeses no justificades en esports i festes que quadrupliquen el montant del que disposaven fins ara. Unes despeses que tal qual està Paterna en estos moments no ens semblen ni ètiques ni prioritàries.”

Compromís per Paterna censura que els números que presenta el PSOE no tinguen en compte la majoria de barris de Paterna. Segons el seu portaveu, no hi ha inversions en barris com la Canyada, Terramelar, Mas del Rosari ni Lloma Llarga. “En aquests pressupostos, la Coma continua sent la gran oblidada, després d’anys i anys d’abandó dels diferents governs del PP, ara, Sagredo tampoc inverteix en solucionar els problemes d’exclusió que assolen este barri de Paterna.

Per a Compromís, la participació de la ciutadania és importantíssim a l’hora de fer política municipal i els pressupostos han de ser una obra col·lectiva de totes i tots. La nova política requereix la participació ciutadana i, una vegada més, el govern del PSOE no compta amb la ciutadania. “Tenim una societat civil molt activa a Paterna. Les Associacions de Veïns, d’inclusió social i culturals no es poden quedar fora a l’hora de dissenyar els pressupostos. En Compromís portem més de quatre anys treballant colze a colze amb els moviments socials de Paterna, hem escoltat i atés les seues demandes i els hem inclòs al nostre programa i és per això que plantejarem uns pressupostos alternatius i que arrepleguen totes les seues demandes.”

Segons declaracions de Juanma Ramón “Sagredo ha portat el caos al consistori per la seua incapacitat de dialogar amb l’esquerra i haver venut la seua ànima al PP. Així ha convertit l’aprovació del pressupost en un sainet surrealista digne d’una pel·lícula de Berlanga. L’alcalde no ha portat el canvi que volien els paterners i paterneres en pactar amb la dreta del PP i Ciutadans i ha menyspreat la possibilitat de formar un govern plural d’esquerres. El seu encabotament i incapacitat l’estan patint els paterners i les paterneres, l’aprovació del pressupost només és una mostra.