El president de l’empresa pública, Juanma Ramón, ha encetat els treballs per a la creació d’un organisme encarregat de controlar i fiscalitzar la gestió de GESPA per aportar transparència i evitar, entre altres coses, filtracions interessades sobre l’empresa que només fan que perjudicar la seua imatge.

Juanma Ramón, president de GESPA ha criticat les filtracions interessades d’informació interna que només cerquen desprestigiar GESPA i desestabilitzar a l’actual equip directiu. Ramón ha fet aquestes manifestacions en referència a la informació publicada recentment en les quals es criticava a l’empresa pública per la contractació, sense concurs públic, de dues empreses amb els mateixos administradors entre els anys 2009 i 2013 per a implantar el mateix programa informàtic.

En este sentit i per tal d’evitar filtracions i manipulacions sobre la gestió de l’empresa, Ramón ha avançat a este periòdic la creació d’un organisme per tal de controlar i fiscalitzar la gestió de l’empresa pública. A més, ha revelat que en estos moments s’està realitzant una auditoria en l’empresa que “esperem poder fer pública en breu i aporte llum a una època molt fosca de GESPA. Volem que els paterners i paterneres coneguen de primera mà la forma en què els populars van gestionar la nostra empresa pública des de la seua creació”.

“De moment, el que hem pogut comprovar en el poc de temps que portem a l’empresa és que la gestió política de l’empresa va ser nefasta, sense cap tipus de control i on els diners no queda massa clar on han anat. Amb la creació d’este Comité de Transparència, control i fiscalització, el màxim responsable de GESPA pretén, precisament, demostrar que la nova gestió de l’empresa pública posa un punt final a la “mala gestió”, i facilitarà informació que tindrà l’ocasió de conéixer tota la ciutadania, i no a soles per la premsa.

“Sempre hem criticat l’abús de contractes menors per part de les empreses públiques gestionades pel PP. El que tenim molt clar és que esta forma de dilapidar els diners públics per part del PP d’Agustí i Martínez no pot tornar a repetir-se, per això ja hem modificat les regles de contractació interna. Fa dos setmanes Lorenzo Agustí declarava als jutjats per la desfeta de DLP, un altre exemple de mala gestió del PP. Un afer que, per desgràcia, encara donarà més d’un titular”.