Paterna aposta pel comerç de proximitat en Sant Valentí

La regidoria de comerç, continuant en la seua línia de suport al comerç de Paterna, promociona un any més el ‘Dia de Sant Valentín’ amb l’objecte principalment de dinamitzar el comerç local, aconseguir la divulgació del comerç de proximitat, i fomentar el consum i el coneixement de la xarxa comercial que té el municipi.

La regidoria considera oportú de nou potenciar el comerç paterner i vol animar a tots els comerciants a participar en la celebració del Dia dels Enamorats. El regidor de comerç, Carles Martí , destaca la intenció de “seguir treballant colze a colze amb el comerciant per a millorar el sector comercial de Paterna” i assenyala que “continuarem oferint campanyes atractives que servisquen per a fidelitzar els clients actuals i fomentar la visita de nous clients, tot açò, per a afavorir l’augment de les vendes en els nostres comerços.

La regidoria de Comerç cerca conscienciar a la ciutadania de l’important que és realitzar les compres deixant-nos ‘enamorar’ pel que ens ofereixen les tendes locals, on es pot adquirir una gran varietat de productes sense necessitat d’haver de desplaçar-se a altres llocs, i alhora ‘enamorar’ als receptors dels mateixos amb ells.

“El comerç local és un dels principals motors de la nostra economia i també uns dels més potents dinamitzadors del mercat laboral a la nostra ciutat. És per això que des del govern del Batà apostem per este sector tan important per a Paterna”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *