La regidoria de comerç, dirigida per Carles Martí, ficarà en marxa en setembre esta iniciativa per tal de potenciar i donar a conèixer als diferents comerciants paterners amb fires temàtiques .

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Paterna, dirigida per Carles Martí, ha anunciat en el dia de hui que ficarà en marxa el proper més de setembre una iniciativa per a impulsar i revitalitzar el comerç local. La regidoria organitzarà els dissabtes unes fires temàtiques per tal de donar a conèixer als comerciants del municipi de diferents sectors. La regidoria ja ha tancat les primeres fires encara que continua treballant i dialogant amb els comerciants per ampliar a més sectors. Per començar al mes de setembre els veïns i veïnes del municipi podran gaudir d’una fira d’activitats extraescolars de cara al començament del curs. També hi ha programades una fira sobre animals de companyia, una fira per al llar, junt a una fira de moda per aquest any. La regidoria de comerç ha elegit instal·lar estes fires els dissabtes a la plaça del poble per revitalitzar-la i convertir-la en un dels eixos comercials més importants, ja que es tracta del punt comercial històric per antonomàsia de Paterna junt al mercat municipal. Els actes contaran amb animació i promoció per part de la regidoria de comerç en la idea de donar a conèixer a tots els comerciants. El regidor de comerç, Carles Martí, ha manifestat que: “ Aquesta iniciativa pretén ser una nova ferramenta per impulsar el comerç local, des de la regidoria continuem apostant pel comerç de proximitat , pensem que aquesta iniciativa tindrà molta acceptació entre els veïns i veïnes del municipi, no assoles pel dia de la setmana elegit si no també per la ubicació elegida per a aquestes fires”.