En menys d’un any de treball amb Juanma Ramón al capdavant de la regidoria s’ha passat dels 120 dies d’espera amb el PP als 40 dies

L’ Ajuntament de Paterna ha anunciat que ha reduit 80 dies en el temps d’espera per a que siguen atesos els usuaris dels serveis socials municipals, així ho anunciat al dia de hui el primer tinent d’alcalde i Polítiques Inclusives, Juanma Ramón, el qual ha manifestat que:” Estem satisfets amb estes dades, encara que queda molta feina per fer.

Les dades demostren que “encertarem amb la decissió de contractar els 11 professionals que han permés millorar l’atenció a la població mes necessitada” . A més, el nostre model no sería possible sense la professionalitat del funcionariat, a qui hi ha que felicitar també pel seu treball diari, esforç i capacitat d’adaptacio a la nova organitzacio. El treball d’equip és també una clau important d’aconseguir eixa reducció de temps”.

En este temps l’equip de Serveis Socials, liderat per Juanma Ramón, ha ampliat de quatre a cinc les zones de cobertura de Serveis Socials, l’ equip de treballadors i treballadores també s’ha vist incrementat amb onze noves contractacions.

Juanma Ramón, en este sentit, ha declarat “Poc a poc anem recuperant este servici d’atenció primaria tan important per a la ciutadania després dels anys de malifetes i retallades de personal que va fer el PP, hi ha que recordar a la Senyora Villajos, i al PP que presideix, que varen desmantelar a l’any 2012 este servici, que tanta importància te ara per a d’ells, llevant del mateix a 12 treballadors i fent que es triplicara el temps d’espera dels usuaris en eixa època que varen governar, per això li demane que no és precisament la persona indicada per a criticar la feina que estem desenvolupant”.

El primer tinent d’ alcalde, Juanma Ramón, també ha volgut recalcar que estes primeres dades demostren que nosaltres podem revertir el caos a que va sometre el Partit Popular a l’area d’inclusió. Hi ha qui mai li han importat les persones i que ara només busca titulars sense cap fonament, “tal vegada temen els fruits que poden donar les nostres politiques”.

El nostre model de Serveis Socials sí es un model per a rescatar persones, i continuarem treballant per millorar i no deixar ningú en la estacada com va fer el PP de Maria Villajos”.