Paterna reparteix 500 carros de compra per a reduir les bosses de plàstic

Els carros es van esgotar en quatre dies després de presentar tiquets de 60 euros gastats en comerços locals

Conscients de l’excessiu consum de borses comercials d’un sol ús i de la generació de residus que es deriven (13.500 milions de bosses de plàstic i 2.080 milions de paper/cartó a l’any), la regidoria de Medi ambient de Paterna va engegar una campanya per a la reducció de borses comercials d’un sol ús que supose una reducció en l’ús i desfet de bosses de plàstic per part dels veïns i veïnes.

Per aquesta qüestió, la regidoria de comerç de l’Ajuntament de Paterna, que dirigeix Carles Martí, va repartir mig miler de carros de compra, que es van esgotar en tan sol quatre dies. Els carros es entrgaron en dependències municipals mostrant tiquets de compra per valor de 60 euros de qualsevol comerç del municipi.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *