Les regidores de Compromís per Paterna cediran els diners de la vaga feminista a Crecer en la Coma

Tant les 3 regidores com l’assessora de la formació valencianista ha decidit cedir els diners per la seua participació en la vaga feminista del 8 de Març a l’associació d’ajuda a dones desemparades, Crecer en la Coma

Com ja van anunciar fa dos setmanes, les dones que treballen al Grup Municipal de Compromís per Paterna, han decidit sumar-se a la vaga general de dones del 8 de març.  Aquesta mesura vingué acompanyada per la presentació al plenari del passat més de febrer d’una moció amb tota una sèrie d’exigències que el consistori hauria de traslladar al govern central reivindicant l’equiparació efectiva salarial entre homes i dones que incloga recursos en inspecció del treball per a detectar i sancionar discriminacions directes i indirectes salarials per raó de sexe.

Les representants electes no voran el seu sou retallat pel fet de fer vaga el proper dijous 8 de març, cosa que si que patiran la resta de treballadores i funcionàries de l’ajuntament de Paterna. És per això, que les representants de Compromís han decidit cedir, de forma voluntària, eixa part del sou a una organització que treballe amb dones maltractades. En este cas, Crecer en la Coma, serà l’organització a la qual han decidit per unanimitat cedir els diners de la jornada de vaga. És dona el cas, a més, que recentment esta associació ha rebut ordre de desallotjament del pis que ocupa, propietat de la Conselleria de Vivenda.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *