• Paterna presenta, segons la Direcció General de Dependència, els millors números en quant a l’execució de les valoracions de dependència de la comarca de l’Horta
  • Paterna sol·licitarà col·laboració a la Conselleria de Sanitat per tal d’agilitzar les valoracions de dependents provinents dels serveis de salut mental d’esta conselleria

El responsable de l’Àrea d’Inclusió, el Primer Tinent d’Alcaldia, Juanma Ramón i la Directora General de Dependència, Mercé Martínez i Llopis es reuniren ahir al matí per tal de valorar els avanços en matèria de dependència en la localitat de Paterna i planificar els següents passos a donar per a continuar a un bon ritme en l’execució de les valoracions de dependència. En este sentit, Ramón, s’ha manifestat satisfet per les dades reconegudes per la Direcció General i que “suposen un reforç per a tots aquells que s’estan deixant la pell per a tornar-li l’esperança a este col·lectiu tan perjudicat. Els números demostren la tasca que s’està duent a terme per l’equip de serveis socials malgrat que alguns no ho vulguen reconéixer”.

Des de juny de 2017, els serveis socials de Paterna han valorat 197 casos, un 56,51% del total de persones que es troben a l’espera de l’execució de valoració. El percentatge, a hores d’ara és el més alt de tota la comarca i el segon de la província, només superat per unes dècimes per Sagunt.

A més, el Primer Tinent d’Alcaldia sol·licitarà a la Conselleria de Sanitat obrir una via de col·laboració per aconseguir agilitzar les valoracions de dependència provinents dels serveis de salut mental d’esta conselleria. “Podem aconseguir així millorar encara més els resultats”.

Ahir es va mostrar la voluntat de l’ajuntament de col·laborar amb la direcció general en desfer el tap dels expedients que diàriament es troben als calaixos de conselleria.