• Després de gairebé 40 anys de gestió autonòmica, esta setmana s’ha iniciat la resolució d’una de les assignatures pendents del barri de La Coma, la recepció de les obres de carrers, parcs i jardins.
  • Carles Martí, regidor de Medi Ambient: “Ara l’ajuntament de Paterna disposarà de totes les ferramentes per a millorar tots estos espais que fins ara romanien degradats”

La regidoria d’Urbanisme i l’EVha, antic EIGE, van arribar a un acord fa poc més d’un any per tal d’iniciar els tràmits per a la recepció del barri de la Coma. Amb este acord es pretenia acostar a l’administració més propera als veïns i veïnes, l’ajuntament, la gestió de carrers, jardins, centre social i demés espais comuns del barri. Una de les reivindicacions històriques, tant dels moviments socials del barri com de l’administració local.

Ara per fi, es posa en marxa realment l’expedient de recepció del barri, després de que la darrera setmana el EVha haja presentat la documentació necessària davant de l’ajuntament per a iniciar els tràmits. Carles Marti: “ des del area d’urbanisme ens posem a treballar per agilitzar aquest tràmit i que en breu es puga completar”.

Per al regidor d’Urbanisme es tracta d’un dia històric ja que “teníem eixe compromís amb els veïns i veïnes del barri perquè som conscients que per a la normalització de la Coma és necessària l’actuació de l’administració local, una actuació que fins ara era impossible ja que el barri pertanyia a l’administració autonòmica”. El regidor també ha retret als anteriors governs el fet de no haver-se mogut per aconseguir esta recepció.

Ara, la regidoria d’Urbanisme vol posar-se a disposició del veïnat i dels moviments socials de la Coma per a continuar treballant per la normalització del barri.