• La nova edició de la Gran Nit del Comerç de Paterna tindrà lloc el dissabte 28 d’abril a la Cova Gran, amb més de deu actuacions realitzades pels propis comerciants.
  • Carles Martí, regidor de Comerç: “Amb esta gala, l’ajuntament compleix amb la funció de promoció d’un dels principals motors econòmics i generadors d’ocupació de Paterna: el nostre comerç local”

Un any mes el comerç de Paterna es vesteix de Gala per a mostrar al poble de paterna la seua oferta comercial i de serveis. A L’acte que se celebrarà a la Cova gran el dia 28 d’Abril, comptarà amb  actuacions realitzades pels comerços per a donar-se a coneixer davant de la ciutadania.

Un espectacle, ja tradicional a Paterna on la gent del poble podrà gaudir d’actuacions musicals, balls, humor i desfilades de moda dins del nou format que pretén crear una nit divertida per al públic i l’oportunitat de conèixer el comerç que tenim al nostre poble.

Des de la regidoria que dirigeix Carles Martí han volgut destacar la necessitat de potenciar aquets tipus d’actes amb un doble objectiu, potenciar la unió i cooperació entre els i les nostres comerciants per a generar sinèrgies que es traduisquen en un nou impuls per al comerç de proximitat, i d’altra, donar a conèixer a la ciutadania d’una forma amena i divertida, la immensa oferta comercial i de serveis de Paterna.

Carles Marti “potenciar el comerç local és el nostre objectiu en totes aquelles accions que executem des del area, un poble que perd el seu comerç de proximitat és un poble que ha perd vida i la seua essència. Per això, des de la regidoria de Comerç fem tots els esforços per a protegir-lo front al constant atac que pateix per part de les grans corporacions. El nostre comerç, tant el de tota la vida com el més innovador, el sentim com a propi, forma part de les nostres vides i de la nostra idiosincràsia i, a més, actualment és una de les principals fonts de creació d’ocupació constant al municipi. A més, una ocupació de qualitat”.