La Gran Fira de Paterna es converteix en un referent comarcal

115 expositors, entre més de 40 comerços i associacions i entitats del municipi, van exposar durant tot el cap de setmana passat en una cita marcada pel bon temps, la diversitat d’activitats exposades i la gran afluència de públic, prop de 25.000 visitants.

Aquest cap de setmana passat, els veïns i veïnes de Paterna han pogut visitar una nova edició de la Gran Fira de Paterna, que per segon any s’ha tornat a situar en el centre del municipi i en un lloc emblemàtic com és l’entorn de la torre de Paterna. Enguany, més d’un centenar de casetes han sigut les encarregades de mostrar la gran diversitat comercial, professional i associativa de la localitat. El regidor de comerç, Carles Martí, ha declarat que “Els vertaders protagonistes de la fira han sigut els comerços i associacions que han omplert d’activitats aquestes tres jornades de fira. Nosaltres només els hem facilitat les coses en la mesura de les nostres responsabilitats institucionals amb una clara intenció de fer poble”.

Una de les novetats d’enguany ha sigut la zona d’atraccions firals que ha tingut molt bon acolliment, on els i les visitants més xicotets han pogut gaudir de diferents atraccions, una ocasió per a passar una estona d’oci i diversió amb amics o família. Una iniciativa engegada per la regidoria de Comerç, dirigida per Carles Martí, que ha qualificat d’èxit la mateixa, “Estem molt satisfets perquè aquesta iniciativa ha agradat molt als i les visitants, molta gent ens ha comentat que ha sigut un encert posar un espai on els xiquets i xiquetes tingueren temps per a gaudir lúdicament”.

La zona d’escenari també va ser un altre punt de festa. Les encarregades van ser diverses entitats i els comerços del municipi, que van oferir divertides actuacions i exhibicions de danses, esports i música entre moltes més. Moltes associacions , a més, van ser les encarregades de posar el toc màgic i participatiu durant la fira en tot tipus d’activitats en les seues stands.

El regidor ha volgut aprofitar l’ocasió per a mostrar la seua satisfacció després de l’esforç realitzat per a preparar la Gran Fira. “Hem treballat dur, tant jo, com a regidor delegat en l’àrea de Comerç, com la meua companya Neus Herrero, regidora de Participació Ciutadana, que també ha treballat árduamente perquè res fallava per a mostrar el nostre teixit associatiu, així com als treballadors de l’Ajuntament, tant tècnics, com a personal de la brigada i empresa municipal, policia, etc. als quals estic agraït per la seua important labor exercida perquè tot fóra perfecte com ha sigut el cas”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *