–           El seu més enèrgic rebuig, per enèsima vegada, a un projecte que des del seu naixement sempre ha trobat l’oposició per part de Compromís per Paterna pel seu impacte medi ambiental negatiu i el greu perjudici que suposaria per al nostre comerç local.

–           Manifestem que mentre el Grup Municipal de Compromís per Paterna siga part del govern de Paterna no serà executat en cap moment el projecte de Puerto Mediterráneo presentat.

–           Informem que des de la regidoria d’Urbanisme,  competència assumida per Compromís per Paterna a l’acord del Batà, mai és requalificarà ni un pam de sol rústic per a posar en marxa un megacentre comercial més d’aquestes característiques.

– L’acord programàtic de Compromís i PSPV aposten per projectes que suposen un canvi de model econòmic, d’aposta pel comerç local i respectuós amb el medi ambient. Per eixa qüestió a Compromís per Paterna fem aquesta pregunta, serà Sagredo capaç de posar en risc l’ acord del Batà i del Botànic, per tal de dur endavant Puerto Mediterráneo?