Raons per les que abandonem el govern

 

Els motius són diversos però el punt i final ha estat llevar-li les competències al regidor Carles Martí per dur a terme Puerto Mediterràneo i iniciar la requalificació d’un milió i mig de metros quadrats a esquenes de la ciutadania de Paterna i del seu soci de govern. A més son innumerables les diverses actuacions de deslleialtat i de provocar situacions de trencament del pacte cap a Compromís per Paterna.

Per tot açò, Compromís no pot seguir en un pacte de govern que queda demostrat que Sagredo mai s’ha cregut. Compromís ha apostat pel canvi i el co-govern per a fer polítiques per a les persones de Paterna i ha confiat en Sagredo.

El nostre treball, malgrat tots els entrebancs de Sagredo, ha estat sempre únicament enfocat a millorar la vida de la ciutadania de Paterna. I així ho hem demostrat en els mesos que hem estat partícips del govern municipal.

 •  Reduir la llista d’espera en serveis socials
 • Reactivar la participació ciutadana
 • Aconseguir una millora en la neteja de residus i de respecte al medi ambient
 • Aposta real pel comerç local
 • Posar en valor la memòria històrica i recuperar la dignitat de les víctimes del franquisme
 • Lluita pels drets lgtbi, lluita violència masclista.

Per acabar, Sagredo no ha respectat la línia roja del NO a PM, un pelotasso urbanístic que durà a la pobressa a Paterna, carregant-se el comerç local, el medi ambient. Sempre hem cregut que un govern d’esquerres milloraria la vida de les paterneres i paterners. No preteníem caure en errors del passat, com quan un govern del PSOE liderat per Borruey, molt proper a Sagredo. va donar-li el govern municipal al PP, per aprovar una taxa de fem d’esquenes a la ciutadania.

Ara, de nou amb una decisió unilateral, Sagredo, amb només 6 regidors i regidores, sense Juntes de barri, ni Consells Sectorials, ni entitats, ni associacions, trenca un govern d’esquerres que estava funcionant i millorant la vida de les persones a Paterna, per tal d’imposar un mega-projecte que assoles busca el benefici d’uns pocs empresaris i no del poble de Paterna.

Arxivat en: General

Comentaris

 1. Paco Guzmán diu:

  Correcte!
  La responsabilitat de mantindre la paraula donada al poble i votants, és el primer objectiu d’un representant del poble.
  Gràcies per la vostra integritat.
  Salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *