Dijous 25 d’octubre et convidem al 2on debat obert sobre la possible instal·lació d’un Recinte Firal a Paterna

Este dijous 25 d’octubre, a les 20:00, et convidem a la nostra seu a participar del 2on debat obert sobre la possible instal.lació d’un recinte firal a Paterna organitzada per la nostra sectorial de festes que porten endavant els companys Juanjo González i Jesús Minguet. Després de l’èxit del 1er debat que va tindre una més que bona acollida, no et pergues l’oportunitat de traslladar-nos la teua visió sobre este tema que pot ser molt important per al nostre municipi de cara al futur més pròxim, t’esperem!!!

Arxivat en: General

Comentaris

  1. Maria jose diu:

    Me parece muy bien
    Un saludo enorme !!

  2. Maria jose diu:

    El fururo esta en compromis !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *