Compromís insta a Sagredo a agilitzar l’accés nord de Lloma Llarga

A l’últim plenari es va aprovar la modificació urbanística tramitada per Compromís que possibilita el futur accés

Durant l’estada al Govern municipal de Paterna, des de l’àrea d’Urbanisme gestionada per Compromís per Paterna, s’ha estat treballant per millorar la situació urbanística del barri de Lloma Llarga. En aquest sentit, la regidoria dirigida per Carles Martí fins fa uns mesos va realitzar els tràmits per millorar la capacitat de pàrquing del barri i millorar la seua connectivitat per tal de pal·liar els problemes de trànsit a les entrades i eixides del barri.

“L’accés nord a Lloma llarga es té que convertir en una prioritat per al govern de Paterna, facilitaria molt la connexió amb el centre del poble i el tràfic en les hores punta” indica Carles Martí, regidor de la coalició valencianista.

Al plenari celebrat el passat dia 31 d’octubre, amb l’única abstenció del PP, es va aprovar la modificació urbanística que permetrà als veïns i veïnes de Lloma Llarga a disposar d’un pàrquing públic d’aproximadament 2000 metres quadrats, a canvi de traslladar l’edificabilitat d’eixa parcel·la a altres parcel·les propietat del promotor a la zona nord de Lloma Llarga. “En cap cas s’augmenta l’edificabilitat del barri, complint el compromís polític de la coalició”, indiquen fonts de Compromís per Paterna.

L’aprovació d’aquesta modificació urbanística deixa oberta la possibilitat de prolongació del tramvia cap a la zona nord de Lloma Llarga, a més de possibilitar l’execució de l’accés nord del barri des del Liceo Francés fins al polígon Industrial Tàctica i la N220.

Carles Martí ha manifestat que: “La connexió, que ja estava en estudi per part de l’àrea d’urbanisme inclouria un pas de vianants i un anell ciclista”

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *