Dolores Guillem renúncia a la seua acta de regidora per motius personals

El Ple Ordinari del mes de novembre, que se celebrarà la pròxima setmana, serà l’últim de la regidora del Grup Compromís, Dolores Guilem, que renuncia a la seua acta en l’Ajuntament de Paterna per “motius laborals i personals”.

Segons ha informat la pròpia Guillem “compaginar el treball, la família i la política és molt complicat, en aquests moments tinc molt de treball i no puc dedicar-li a la política tot el temps necessari. És un moment en el qual cal fiscalitzar al detall la política duta a terme per l’equip de govern i jo no dispose de tant de temps”.

Per la seua banda el portaveu municipal de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, ha volgut agraïr públicament “el treball dut a terme i la dedicació cap al poble de Paterna per part de Dolores Guillem durant la present legislatura, tant el seu treball al grup municipal com al capdavant de la regidoria de Salut Ambiental que va dirigir durant el pas de Compromís al govern municipal”.

Per a Ramón, Guillem “amb la seua tasca la nostra companya ha ajudat a créixer més encara el projecte de Compromís al municipi. Estem segurs que continuarà aportant al nostre col·lectiu per millorar la vida dels paterners i paterneres, lamenten que tinga que prendre esta decisió però entenem que per damunt de tot està la vida personal de cadascun”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *