LA LLEI DE SEGURETAT FERROVIARIA SÍ PREVEU LA POSSIBILITAT DE FER NOUS PASSOS A NIVELL

Compromís lamenta les excuses de l’alcalde en una tema tan important per a les nostres empreses

 

 

Des de Compromís per Paterna, volem informar al Sr Alcalde i Directiu de Ferrocarrils de La Generalitat, que els articles de lleis poden tindre varios punts, és cert que l’article 27 de la llei de seguretat ferroviaria prohibeix la nova creació de passos a nivell en el seu primer punt, pero te un segon punt, que per a situacions d’emergència permet la creació de nous passos a nivell. No li pareix al senyor Alcalde que 200 empreses es puguen trobar en una situació d’incomunicació per una falta d’un accés siga una situació d’emergència?

Compromís per Paterna fa aquesta proposta després d’analitzar la situació del futur accés a la segona fase del polígon i arrivar a la conclussió que, sent molt optimistes, la construcció del segon túnel no podrà ser una realitat com a mínim fins a l’any 2022. El polígon no pot aguantar esta situació tants anys, pel que es necessaria una solució immediata.

La sol•lució que proposa Compromís per Paterna no és la creació d’uns passos a nivell definitius ni oberts al normal trànsit, son uns passos a nivell que assoles en situacions d’emergència i amb la tutela i la vigilància de la policia local i dels tècnics de FGV, s’obririen, no ocassionant cap punt negre per a la seguretat. Estos passos a nivell serien eliminats, lògicament, quan la solució definitiva estiguera operativa.

“Els passos proposats per Compromís estaran tancats excepte en cas d’emergència, no empitjora en res la seguretat ferroviaria d’un tram de 2km que no disposa de cap barrera ni valla per a que els peatons puguen creuar-la a hores d’ara. Amparar-se en la Llei és una excusa, per que al PSOE li costa admetre quan un altre grup polític faça una proposta que millore la seguretat del nostre polígon”, ha manifestat Juanma Ramón.

Per al portaveu de la Coalició valencianista “la rabieta del sr alcalde despretigiant la proposta de Compromís, no més és consequencia de la seua forma de governar, sempre pensant en el seu rèdit electoral sense pensar en el benefici dels paterners i paterneres. Pensem que si una proposta és bona per a les empreses que estiguen ubicades al municipi el sr alcalde hauria d’estudiar-la i no rebutjar-la per conveniència pesonal”.

Per a concloure, Juanma Ramón, ha informat que  “nosaltres continuarem defensant que s’estudie esta proposta, donat que els pròpis empresaris han mostrat el suport a la nostra sol•lució i l’alcalde hauria de fer el mateix, defensar als nostres polígons, encara que no es puga ficar la medalleta,. Que estiga tranquil, la foto se la podrà fer igual”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *