Compromís per Paterna ha presentat al dia de ahir la seua nova campanya d’imatge #SomElSomriure, una campanya destinada per un costat a donar a conèixer el treball realitzat a les diferents regidories al Govern del Batà i d’altra banda per replegar propostes que apleguen des de la ciutadania a peu de carrer per tal de millorar Paterna i que posteriorment seran incloses al programa electoral de la coalició valencianista per a les eleccions municipals de 2019.

La coalició valencianista basarà esta campanya en la comunicació 3.0, una comunicació que aposta per no pretendre substituir el tracte personal amb la gent al carrer davant l’ús de noves tecnologies, sinó que ofereix la combinació de ambdues. El portaveu de la coalició valencianista, Juanma Ramón, ha manifestat que,” des de Compromís per Paterna pensem que el futur de la política passa necessàriament per la via 3.0 i per esta raó volem fer una campanya que incidisca tant en xarxes socials, blog i altres ferramentes sense deixar de costat els mètodes tradicionals com els actes a peu de carrer”.

 

La primera iniciativa: donar un impuls al comerç local

El comerç local ha sigut la primera temàtica que ha elegit la coalició per a encetar esta campanya. Son molts i diferents els actes que ha organitzat al respecte Compromís amb la finalitat de donar a conèixer el treball de Carles Martí quan va dirigir la regidoria de Comerç i al mateix temps reivindicar i potenciar les compres al comerç local de Paterna aprofitant l’època de major consum.

Entre les accions que durà a terme Compromís trobem, per exemple, la visita del Director General de Comerç i Consum, Natxo Costa, que oferirà una xerrada destinada tant a veïns i veïnes com a comerciants del municipi amb el títol “Aturem la destrucció del comerç local”. Una xerrada que tindrà lloc el dia 12 de desembre a la seu de Compromís per Paterna. També s’ha organitzat una replegada de signatures als carrers en favor del comerç local front a megaprojectes de centres comercials, altra de les iniciatives de la coalició ha sigut dissenyar una ruta durant tot un cap de setmana per visitar els comerços locals i conèixer de primera mà les inquietuds dels comerciants al seu establiment.

“El desenvolupament dels xicotets comerços és sinònim de reactivació de l’economia. Comprant a d’ells generem riquesa per crear llocs de treball. Ells ens ofereixen alguna cosa que no ofereixen les multinacionals i els centres comercials, tenim un tracte proper i personalitzat. No volem a Paterna zones comercials fantasma. La crisi porta amb nosaltres ja més de 6 anys. Encara podem fer grans als més xicotets”, ha manifestat el portaveu de la coalició, Juanma Ramón.