Sagredo no admet que la Junta General de Gespa li ha modificat el seu pressupost

L’esmena realitzada per Compromís exclou les noves encomanes i els augments no justificats, dels quals discrepàva la coalició valencianista, la qual remarca que “assoles volíem augmentar el pressupost per a la pujada salarial”

En la realitat paral·lela que viu el PSOE, parlen de despolititzar l’empresa mentre emeten un comunicat de premsa obviant les esmenes presentades per Compromís i Ciudadanos, que han estat aprovades per la Junta General, tot i l’amenaça de l’alcalde d’impugnar l’acord i els intents estèrils de no incloure la votació de l’esmena de Compromís, mentint i posant unes xifres que no han estat aprovades per la Junta General. “Tot per no reconèixer que hui el trellat l’hem posat nosaltres”, asseguren fonts de Compromís.

“Hem fet un exercici de responsabilitat buscant el consens en allò que tots volíem, la pujada salarial, i hem rebut el suport de la majoria de la Junta General, malgrat el vot en contra del PSOE”.Ha manifestat Juanma Ramón.

En Compromís no entenem l’encabotament del Sr. Sagredo en augmentar encomanes i crear noves quan no tenim pressupost municipal. Si el govern vol noves encomanes que negocie amb la resta de grups per modificar el pressupost, no podem permetre que aquest encabotament fique en risc la millora salarial de justícia per als treballadors i treballadores.

“Estem molt satisfets perquè hem aconseguit blindar en un acord de la Junta general els recursos econòmica necessaris per a garantir la pujada salarial”, assegura el portaveu municipal de Compromís.

L’acord aprovat  a proposta de Compromís, inclou l’augment d’un 3% extra de la massa salarial per a la creació d’un fons de contingència en previsió de les millores salarials derivades de la futura negociació del conveni únic o per a millores puntuals al completar jornades que ara no arriben a les 8 hores diàries.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *